Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο συνάδελφος Ζαβογιάννης Βασίλης εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ μας ενημερώνει για την ημερήσια διάταξη: 
Έγκριση σύναψης σύμβασης με την εταιρεία «HERKULES HEBETECHNIK GMBH» για την προμήθεια έξι (6) μηχανικών βοηθημάτων για την επιβίβαση/αποβίβαση επιβατών ΑμεΑ (ανυψωτήρες αποβάθρας) στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Σ.Σ. Αθηνών, Λάρισας και Θεσσαλονίκης.
Αναμόρφωση υφιστάμενης εκπτωτικής πολιτικής.
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παραδοτέο (υπο-έργο) της εταιρείας «ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ (ΕΛΛΑΣ) Ορκωτοί Ελεγκτές – Λογιστές Α.Ε.» που αφορά στον προσδιορισμό της καθαρής θέσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 216/6/16.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας.
Δημιουργία ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού (pledged account) για την κατάθεση του συνολικού ποσού που προορίζεται για την αποπληρωμή των ζημιών που δεν καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και την αποκατάσταση ασφαλιστικών καλύψεων και ορίων που προκύπτουν από το δυστύχημα στο Άδενδρο (εφόσον τελικώς καταλογιστεί αποκλειστική ευθύνη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ).
Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου