Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στον ΟΣΕ για τα προγράμματα μαθητείας


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σωματείου μας -παρουσία της ΠΟΣ- με την Διοίκηση του ΟΣΕ για τα προγράμματα μαθητείας για την απόκτηση άδειας μηχανοδήγησης αλλά και την
πιστοποίηση του μηχανοδηγού σε τροχαίο υλικό.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  σε πολύ καλό κλίμα, οι 2 πλευρές συμφώνησαν στα περισότερα σημεία και οι παρατηρήσεις μας αναμένεται να γίνουν δεκτές.
Οι εξελίξεις τρέχουν και το επάγγελμα του μηχανοδηγού είναι εξαιρετικά απαιτητικό, για αυτό και η μαθητεία (τόσο η θεωρητική όσο και η πρακτική) θα πρέπει να διασφαλίζει την απόλυτη εξειδίκευση των νέων μηχανοδηγών.
Απο την πλευρά του Σωματείου μας παρεβρέθηκε το Προεδρείο (Γενιδούνιας - Τουρλής - Συρόπουλος - Θανασιάς) απο την ΠΟΣ επίσης το Προεδρείο (Παρασκευόπουλος -Ντίτσας-Ζαβογιάννης - Παναγούλιας) ενώ απο τον ΟΣΕ η συνάδελφος Βίκυ Στυλιάρα (Υπεύθυνη του Κ.Ε.Κ.), και οι σύμβουλοι του κ. Πετράκη , Γιώργος Κακκούρης και Γιάννης Σαρταλούδης.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου