Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Υπερψηφίστηκε άνετα ο απολογισμός δράσης του Σωματείου μας για 2η συνεχή χρονιά

Παρά την τεράστια προσπάθεια και κινητοποίηση των ΔΑΚΕ,ΠΑΣΚ και ΑΣΚΕ (ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών) ο απολογισμός δράσης του Σωματείου μας  υπερψηφίστηκε άνετα για 2η συνεχή χρονιά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι
 στις συνελεύσεις συμμετείχαν   150 περίπου μηχανοδηγοί εκ των οποίων ψήφισαν 117 ως εξής 
 76 υπέρ (ποσοστό 65%)
  36 κατά του απολογισμού δράσης  (ποσοστό 31%)
ενώ 5 συνάδελφοι δήλωσαν παρών (4%)

Αν μάλιστα στην Θεσσαλονίκη ο συνάδελφος Τουρλής δεν μακρηγορούσε μέχρι τις 11 το βράδυ,αναγκάζοντας συναδέλφους να αποχωρήσουν, το αποτέλεσμα σήμερα θα ξεπερνούσε τις 85 θετικές ψήφους, ενώ χτες στο Ρέντη οι θετικές ψήφοι θα έφταναν το απίστευτο νούμερο του 50  αν κάποιοι συνάδελφοι δεν αποχωρούσαν λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων με το συνολικό νούμερο των θετικών ψήφων να ξεπερνούν τις 90 !
Τα συμπεράσματα πλέον είναι ξεκάθαρα για όλους....

Ας σκεφτούν καλά όλοι την επόμενη μέρα στο Σωματείο, η οποία πρέπει να αφορά την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχουμε και πρέπει να αντιμετωπιστούν με ομοψυχία.
 Η μεγάλη επιτυχία αυτής της Διοίκησης του Σωματείου μας είναι ότι ενεργοποίησε όλους τους μηχανοδηγούς με την ενασχόληση στα κοινά του κλάδου μας!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου