Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Επιστολη Σ.Σ. Λαρισαϊκος για την γέφυρα στο Ρεντη

Κύριοι,
      Όπως ενημερωθήκαμε τις επόμενες μέρες  θα κατεδαφιστεί η γέφυρα που ενώνει τον σιδηροδρομικό σταθμό   του Αγίου Ιωάννη Ρέντη με το
μηχανοστάσιο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. 
       Μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη να κατασκευαστεί άλλη γέφυρα που θα ενώνει το μηχανοστάσιο με τον σταθμό και που θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας  γιατί κατασκευάζεται το δίκτυο που ενώνει την Αθήνα με τον Πειραιά με ηλεκτροκίνηση. 
       Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η εξέλιξη μας βρίσκει αντίθετους. Με την αποκοπή των δύο εργασιακών χώρων επηρεάζεται η λειτουργία και των τριών εταιρειών (ΟΣΕ,ΕΕΣΣΤΥ,ΤΡΑΙΝΟΣΕ ) γιατί οι συνάδελφοι μας που μετακινούνται για υπηρεσιακούς λόγους για να πηγαίνουν στον σταθμό από το μηχανοστάσιο ή και αντίθετα θα πρέπει να βγαίνουν εκτός από τους εργασιακούς χώρους με ότι αυτό συνεπάγεται. 
       Για τον λόγο αυτό ζητάμε σε καμία περίπτωση να μην κατεδαφιστεί η υπάρχουσα γέφυρα πριν  κατασκευαστεί η καινούρια με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. 
         

ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Σ. "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                          ΝΙΚ.ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ                                     ΒΑΣ. ΒΕΛΑΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου