Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Πλήρης αδιαφορία για τους επιβάτες. ...

Οι διάδρομοι στην Καρόλου ασχολούνται με πιο σοβαρά θέματα...
Το δημοσιευμα για την κατάσταση στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως την αδιαφορία της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για

το επιβατικό κοινό. 

Χαρακτηριστικο παράδειγμα της αδιαφορίας των Διοικούντων η διαμαρτυρία του επιβάτη.
Ακόμα πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για την αδιαφορία της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξυπηρέτηση του επιβατικό κοινού αποτελεί η μη υλοποίηση της πρότασης που υπάρχει εδώ κ 3 μήνες προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ αφορούσε την επέκταση των δρομολογίων του Προαστιακού στην γραμμή Αεροδρομίου -Κιάτου μέχρι τις 22.30 τουλάχιστο,  ενέργεια που θα μπορούσε να γίνει άνετα αφού τροχαίο υλικό υπήρχε ενώ κ μηχανοδηγοί τις ώρες αυτές υπήρχαν για να καλυψουν τα δρομολόγια. 
Αντί λοιπόν ο κ. Τσαλίδης να κάνει μια σύσκεψη για τα αυτονόητα , προτιμούσε εδώ κ 2-3 μήνες να ...ασχολείται με τους ελιγμούς των μηχανοδηγών με εγκυκλίους κ νέες ερμηνευτικές και νέες εγκυκλίους προκαλώντας αλαλούμ εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. (Τυχαίο ;).
Πράγματα απλά κ εύκολα αλλά τόσο μακρινά για την σημερινή ΤΡΑΙΝΟΣΕ! 
Όσο απλό και εύκολο είναι να μετρήσει κάποιος τους επιβάτες που μετακινούνται με τον Προαστιακό τα Σαββατοκύριακα προς Νέους Πόρους κ Λεπτοκαρυά και να αντιληφθεί το αυτονόητο , ότι δηλαδη συγκεκριμένα δρομολόγια σε συγκεκριμενες ωρες χρήζουν ενίσχυσης 
Προφανώς αυτά ειναι ψιλά γράμματα για τους Διοικούντες ....
Το ράπισμα από τον επιβάτη στην Λάρισα , ένα από τα πολλά των τελευταίων χρόνων, από όσα   συνθέτουν την εικόνα της απαξίωσης του σιδηροδρόμου,  εικόνα που βοήθησε κ στην ιδιωτικοποίηση του.
Άδεια τρένα , άλλοτε ασφυκτικά γεμάτα ,κανένας σοβαρός προγραμματισμός, η μία εταιρεία να χρεώνει στην άλλη λάθη κ παραλείψεις.
Μια από τα ίδια εδώ και χρόνια ....
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ελλειψη σοβαρότητας της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποδεικνύεται από το ότι μετά το τράγικο δυστύχημα του Άδενδρου,δεν κάλεσε καν σε συνάντηση κανένα από τα Σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έστω για  να ακούσει τις αγωνίες των εργαζομένων. 
Πλήρης αδιαφορία ή αλλαζονεια της εξουσίας κ κανένας σεβασμός στους εργαζόμενους ;
Την απάντηση την αφήνουμε σε εσάς...
Εμείς οι εργαζόμενοι , μηχανοδηγοί κ προσωπικό κίνησης ζούμε άλλωστε τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής χρόνια τώρα. Κ αδίκως πολλές φορές στοχοποιήθηκαμε από το επιβατικό κοινό για λάθη κ παραλείψεις άλλων.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου