Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών για το Τραίνο στην Αργολίδα

Η γραμματεία του Δημάρχου Ναυπλιέων έκλεισε ραντεβού την Τρίτη 20/6 με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών κ. Αθανάσιο Βούρδα, έτσι ορισμένα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα μαζί με
τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο θα παραβρεθούμε στην συνάντηση.
Για να προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα σχετικά με την επανεκκίνηση της γραμμής ζητάμε να μας πλαισιώσουν εκείνη την ημέρα, οι τρεις βουλευτές του νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, γνωρίζουμε πως ανάλογη πρόσκληση έχει απευθύνει και ο Δήμος Ναυπλιέων.

Πρώτα και κύρια θα ζητήσουμε από τον Γενικό Γραμματέα την ένταξη της γραμμής Κόρινθος-Μυκήνες-Άργος-Ναύπλιο στο πακέτο των επιδοτούμενων δρομολογίων (ΥΓΟΣ) του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών. Είναι κίνηση δίκαιη, απαραίτητη για την επαναφορά του τραίνου στην περιοχή και συμβαίνει σε παρόμοιες σιδηροδρομικές γραμμές της χώρας ( π.χ.Προαστιακός Πάτρας).

Επιπλέον, στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με τη σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων παρατάξεων θα υπάρχει τακτικό θέμα της συνεδρίασης η πρόταση της της Πρωτοβουλίας Πολιτών. Τέλος, πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος συμφώνησε με τον στόχο της επιστροφής του τραίνου, λέγοντας πως θα συνδράμει τις επόμενες δράσεις μας (συναντήσεις με τους εκπροσώπους της πολιτείας κτλ).

Πρωτοβουλία Πολιτών για Την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα

http://www.argolidaportal.gr/ - Βασίλης Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου