Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση απο την Ενωμένη Κίνηση για τις εκλογές της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συναδέλφισες-οι 
Στο Δ.Σ του σωματείου την Δευτέρα 26/02/2018 αποδείχθηκε περίτρανα ότι η ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ και το ΠΑΜΕ δεν είχαν κάνει 

καμία συμφωνία για τις εκλογές, αντιθέτως συμφωνία είχαν κάνει οι παρατάξεις του Δ.Σ. ΑΣΚ(ΔΙΚΤΥΟ) – ΔΑΚΕ – ΕΣΑΣ(ΠΑΣΚ) για να κάνουν τις εκλογές του σωματείου με αντικαταστατικές διαδικασίες.

Η θέση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ είναι οι εκλογές να γίνουν νόμιμα και καταστατικά. Εκλογή ΚΕΦΕ και εφορευτικών επιτροπών στα Τ.Π. με μυστική ψηφοφορία παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου όπως ορίζει το καταστατικό.

Οι συγκεκριμένες παρατάξεις όπως διαβάζετε στο διαδύκτιο σαν εχθρό βλέπουν παντού την ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ στο κλάδο και το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών.

Σας έκαναν ερωτήσεις μέσα από τις ανακοινώσεις τους για την συνδικαλιστική δράση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και την στάση της για τις εκλογές του σωματείου.

Ας σας απαντήσουν λοιπόν αυτοί οι μεγάλοι συνδικαλιστές: 

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; 

Θα αναλάβουν οι παρατάξεις του Δ.Σ. τις ευθύνες τους; 

Εμείς συν. από όποια θέση βρισκόμαστε μάθαμε στη ζωή μας να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ. Δεν μας χρειάζονται καρέκλες και οφίτσια για να προβάλουμε μαζί με τους συν. τα προβλήματα μας. Οι όποιες θέσεις κατέχουμε είναι ΜΕΣΟΝ και όχι ΣΚΟΠΟΣ της δράσης μας. 

Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα για την ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ και το ΠΑΜΕ σιδηρ/κων.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιληφθούν που βρισκόμαστε και τι μας περιμένει. Να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα για αυτούς που τους εκπροσωπούν. 

Είμασταν εδώ – είμαστε εδώ και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα στους συναδέλφους. 

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου