Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

 Αύριο Πέμπτη 13 Μαΐου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του διοικητικού συμβούλιου του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ). Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  • Ορισμός εκπροσώπου του ΟΣΕ ΑΕ ενώπιον του Α" Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. (ΔΝΥ)
  • Λήψη Απόφασης έγκρισης, ως προς το οικονομικό αντικείμενο, του 4'ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ» ( Α.Σ. 1611). ύψους 1.519.313,40€ με Γ.Ε. & Ο.Ε. χωρίς τον Φ.ΙΙ.Α. (ΔΙΣΥΓ)
  • Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού. Διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ» (Α.Δ.2053). (ΔΙΣΥΓ)
  • Ανακοινώσεις.΄
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου