Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Πιο γραφικός γίνεσαι σοκάκι (Καιρό είχαμε να τα πούμε)

 Συνεχίζει να προκαλεί γέλιο ο γραφικός της έλξης. Αφού επιχείρησε να διασπάσει το Σωματείο των μηχανοδηγών (ούτε τα δάκτυλα στην παλάμη ενός χεριού δεν μπόρεσε να πείσει να τον ακολουθήσουν), ο γραφικός που το 2018 έβλεπε ....ανατροπές στην Π.Ε.Π.Ε. (Ακόμα γελούν μαζί του) διαμαρτύρεται γιατί το Σωματείο του έστειλε ανακοίνωση -λέει- 18 μήνες μετά.

Αλήθεια όμως, ο ίδιος δεν επέλεξε συνειδητά να προσπαθήσει να διασπάσει το Σωματείο των Μηχανοδηγών. 

Ο ίδιος δεν κατέθεσε ψευδώς ότι οι νέοι μηχανοδηγοί δεν έπρεπε να συμμετέχουν στις εκλογές του 2019, όταν ο ίδιος είχε ψηφίσει την εγγραφή τους στο Σωματείο τον Οκτώβρη του 2018; 

Ο ίδιος επένδυσε σε κάθε πιθανό σενάριο καταστροφής εδώ και 6 χρόνια. Αντί για αυτό, είδε το εισόδημα να αυξάνεται 25% απο το 2015 και μέχρι σήμερα, είδε 100 προσλήψεις ΝΕΩΝ μηχανοδηγών, είδε Νόμους και Κανονισμούς που προστατεύουν τον μηχανοδηγό, είδε 2 Συλλογικές Συμβάσεις να υπογράφονται και να κατοχυρώνεται ο ρόλος του Σωματείου. Και πόσα ακόμα.

Και αυτή η γραφική φιγούρα που δεν τολμάει να παρευρεθεί σε συνελεύσεις γιατί τις τρέμει, γιατί εκεί δεν υπάρχουν μονόλογοι αλλά διάλογος όπου όλα είναι καθρέπτης,  συνεχίζει να προκαλεί την νοημοσύνη μας. 

Ψήφισε λέει ο γραφικός παρόν το Δίκτυο Σιδηροδρομικών για τις απεργίες. 

Αντι να σχολιάζει το ΌΧΙ της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ για την σημερινή απεργία, ασχολείται με το Δίκτυο.

Για αυτό τον λέμε γραφικό. 

Ο wannabe "συνδικαλιστής"  που κατόρθωσε με τον προβληματικό του χαρακτήρα το 2015 -και ενώ η ΑΣΚΕ "του έδωσε" όλη την παράταξη και τον διόρισε επικεφαλής της- να την οδηγήσει εκτός Διοικητικού Συμβουλίου ΠΕΠΕ.

Και αποδεικνύοντας το ποιόν του, απο κομμουνιστής το 2015, το 2018 κατέβηκε σε κοινό ψηφοδέλτιο με Δακίτες και Πασκίτες. Φυσικά οι  πρώην σύντροφοί του του γύρισαν την πλάτη και κατέβασαν πάλι την ΑΣΚΕ στις εκλογές του 2018. 

Ο γραφικός λοιπόν αφού διέλυσε την ΑΣΚΕ, μετά θέλησε να διασπάσει την ΠΕΠΕ. Μόνο που πλέον δεν τον πιστεύει κανείς. 

Να τον ενημερώσουμε ότι οι συνδικαλιστές του Δικτύου Σιδηροδρομικών στην συνεδρίαση του ΔΣ της Π.Ο.Σ.  δήλωσαν ότι θα είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ και στις 2 απεργίες. 

Και το Σωματείο των Μηχανοδηγών συμμετείχε και στις 2 απεργίες ενώ και στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ η πρόταση για συμμετοχή στην σημερινή απεργία απορρίφθηκε πλειοψηφικά, παρά την εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου για συμμετοχή. 

Αυτά μάλλον δεν τα έμαθε, αυτός που "τα ξέρει όλα".

Το Σωματείο του, το "νέο" που ήταν σήμερα. 

Βόλτα για καφέ; Εκεί τι ψήφισαν για την σημερινή απεργία. Τι δεν ψήφισαν. Ε όχι δεν το πιστεύουμε (....) 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Γράψε μονόλογους, όσο δεν έρχεσαι σε συνελεύσεις όλοι καταλαβαίνουν τι πρεσβεύεις και πως η ιδιοτέλεια σε καθοδηγεί, γραφικέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου