Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Λάρισα: «Χαμός» στον Προαστιακό – Δεν επανήλθαν δρομολόγια, καταγγελίες για απίστευτο συνωστισμό σε συρμούς

 Σκηνές απίστευτου συνωστισμού σημειώνονται στους συρμούς του Προαστιακού Λάρισας-Θεσσαλονίκης, καθώς δεν έχουν επανέλθει τα δρομολόγια που είχαν ανασταλεί, εξαιτίας των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης της πανδημίας. Όπως καταγγέλλει στο OnLarissa αναγνώστης της σελίδας,
το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα «δημοφιλή» δρομολόγια, που εξυπηρετούν και Λαρισαίους που μεταβαίνουν σε Κατερίνη ή Θεσσαλονίκη για εργασία, σε καθημερινή βάση, τόσο το πρωί, όσο και κατά την επιστροφή, νωρίς το απόγευμα.

Ο ίδιος αναγνώστης αναφέρει ότι βρίσκεται σε απόγνωση, εκτός από το επιβατικό κοινό, και το προσωπικό των συρμών, καθώς είναι πρακτικά αδύνατο να τηρηθούν τα μέτρα και οι αποστάσεις ασφαλείας που προβλέπονται.

Με την άρση των διαδημοτικών μετακινήσεων, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η μετακίνηση επιβατών και με το τρένο, χωρίς, ωστόσο, να έχει ληφθεί μέριμνα για τον όγκο των ανθρώπων που χρειάζεται να μεταβούν από και προς σταθμούς και προορισμούς μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

«Θα πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Είχαν πει ότι θα επαναφέρουν τα δρομολόγια του Προαστιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο», σημειώνει ο καταγγέλλων.

www.onlarissa.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου