Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Προσωρινά τα λεωφορεία στο Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα

 Επιστολή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Δήμαρχο Καρδίτσας Β. Τσιάκο: 
Σε απάντηση στο θέμα των δρομολογίων της Δυτικής Θεσσαλίας, σας ενημερώνουμε ότι τη παρούσα φάση εκτελούνται τρία (3) ημερήσια δρομολόγια από Καλαμπάκα προς Θεσσαλονίκη (και αντιστρόφως), με άμεση μετεπιβίβαση
στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Παλαιοφαρσάλου.

Τα δρομολόγια στο τμήμα Καλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος, εκτελούνται προσωρινά με λεωφορεία, ενώ τα δρομολόγια στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Θεσσαλονίκη, με τρένα.

Αντιστοίχως, για τους επιβάτες από/προς Αθήνα, εκτελούνται τρία (3) ημερήσια δρομολόγια ανά κατεύθυνση. Το ένα ζευγάρι δρομολογίων, εκτελείται εφ’ όλης της διαδρομής, με τρένα (αμαξοστοιχίες 884 και 885) ενώ τα άλλα δύο ζευγάρια δρομολογίων εκτελούνται με λεωφορεία στο τμήμα Καλαμπάκα – Παλαιοφάρσαλος και με μετεπιβίβαση σε τρένα στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Αθήνα (και αντιστρόφως).

Επισημαίνουμε ότι από και προς της περιόδου διακοπής των δρομολογίων λόγω των ειδικών συνθηκών που σχετίζονται με την πανδημία, η απευθείας σύνδεση Αθήνας – Καλαμπάκας (και αντιστρόφως) πραγματοποιούνται με ένα ζευγάρι σιδηροδρομικών δρομολογίων, όπως και σήμερα.

Η υποκατάσταση των τοπικών, σιδηροδρομικών δρομολογίων στο τμήμα Καλαμπάκας – Παλαιοφαρσάλου, είναι προσωρινή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου