Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Συνταξιοδοτείται ένας καλός συνάδελφος και Επαγγελματίας

Τελευταία μέρα στην εργασία σήμερα για τον συνάδελφο μηχανοδηγό Κώστα Παπαδά απο το μηχανοστάσιο Λιανοκλαδίου. Μετά απο 35 και πλέον
χρόνια συνεχούς προσφοράς στον κλάδο έλξης και τον σιδηρόδρομο, ο συνάδελφος μας συνταξιοδοτείται.

Ο Κώστας Παπαδάς υπήρξε   Επαγγελματίας, Συνάδελφος, γνώστης των ιδιαιτεροτήτων του επαγγέλματος, εργαζόμενος με άποψη  για τα τεκταινόμενα στον σιδηρόδρομο ,άποψη  την οποία πάντα κατέθετε στις συνελεύσεις στου Σωματείου μας  και πάντα με ιδιαίτερη  αγάπη και αγωνία  για το μέλλον του μέσου που υπηρετούσε στην περιφέρεια. 

Βοήθησε σημαντικά την νέα γενιά μηχανοδηγών να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και αυτό αναγνωρίζεται και απο τους συναδέλφους που εργάζονται πλέον στο Λιανοκλάδι. 

Εμείς  ευχόμαστε  στον συνάδελφο μας, ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του και θα είναι πραγματικά χαρά για εμάς να τον συναντάμε στα τρένα. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου