Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Άκυρη η μαθητεία μηχανοδηγών (Νοέμβριος 2020 -Μάιος 2021)


 Με την υπ αριθμό 9153925 /6.7.2021 επιστολή του ο ΟΣΕ ενημέρωσε τους εμπλεκόμενους φορείς ότι δεν θα επικυρώσει φόρμες παρουσίας εκπαίδευσης μηχανοδηγών από 7/11/2020 έως 13/5/2021 καθώς η Σιδηροδρομική Ακαδημία ήταν κλειστή αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας (δεν εξαιρέθηκε από τους Κυβερνητικούς περιορισμούς). . 

Αυτό σημαίνει ότι όσες εκπαιδεύσεις (για πιστοποιητικά τύπου Β ) διεξήχθησαν την περίοδο αυτή , απλά χάνονται. 

Μιλάμε για τις εκπαιδεύσεις σε Rail Bus (ΜΑΙ) & τις μαθητείες των συναδέλφων στην Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη αλλά και αυτές των συναδέλφων σε Rail Cargo και Pearl . 

Μια εξέλιξη δυσάρεστη τουλάχιστο. 

Αναρωτιόμαστε τι θα πουν τώρα όσοι κατηγορούσαν το Σωματείο μας επειδή …δεν γίνονταν μαθητειες στα Rail Bus, τώρα που χάνονται ακόμα και όσες ωρες έγιναν σε αυτά. 

Ποιος φταίει ; Ο ….γείτονας; 

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου