Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Rail Cargo Group : Kalí méra! Greece

 Άρθρο της RC για την παρουσία στην Ελλάδα.
 Η Ελλάδα λειτουργεί ως εμπορική γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας. Σε αυτό το πλαίσιο, τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, ως το
μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για τον κόσμο των μεταφορών και των σιδηροδρόμων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μετά την  άμεση σύνδεσή  με το διεθνές σιδηροδρομικό δίκτυο, πραγματοποιούμε βιώσιμες λύσεις εφοδιαστικής - για κάθε τύπο αγαθών.

Γεγονότα και αριθμοί για την Ελλάδα


Η περιοχή της Ελλάδας αποτελείται από περίπου 107.000 km²  ηπειρωτικής χώρας και 25,000 km² νησιών. Με συνολικά 3.054 νησιά, ενώ  η Ελλάδα διαχειρίζεται περίπου το 82% όλων των νησιών της Μεσογείου.

Περίπου 10,7 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στην χώρα, η οικονομία της οποίας βασίζεται καίρια  στον  τουρισμού. Επίσης,  η γεωργική βιομηχανία παίζει  σημαντικό ρόλο. Το κρασί, οι ελιές και ο καπνός είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς εξαγωγές. Τρίτος  τομέας της ελληνικής οικονομίας είναι η βιομηχανία. Αυτός ο κλάδος της οικονομίας βρίσκεται σε ανοδική πορεία εδώ και χρόνια και γίνεται όλο και πιο σημαντικός.

Η Rail Cargo στην Ελλάδα

H RC, δραστηριοποιείται σε συνολικά 18 χώρες, στις 12 από τις οποίες παρέχοντας υπηρεσίες έλξης - πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έχουμε την άδεια να χειριζόμαστε τα τρένα μόνοι μας

Η Ελλάδα είναι επίσης μια από αυτές τις χώρες. Το 2018, δημιουργήσαμε στην χώρα μια επιτυχημένη κοινοπραξία με τον πάροχο logistics Goldair Cargo, με σκοπό να εξελιχθούμε σε κορυφαίο πάροχο  στην εφοδιαστική στην Ελλάδα.

Υπηρεσία έλξης για υψηλή ποιότητα μεταφοράς


Στην  Ελλάδα, προσφέρουμε αμαξοστοιχίες και όλες τις σχετικές υπηρεσίες στην αλυσίδα εφοδιαστικής και μεταφορών, διασφαλίζοντας  συνεχώς υψηλή ποιότητα μεταφοράς.

Το διεθνές δίκτυο παραγωγής και η παρουσία μας  σε πολλές χώρες διευκολύνει τον προγραμματισμό των τρένων, βελτιώνει την ακρίβεια και μειώνει τους χρόνους μεταφοράς.

Εκτός από τις σιδηροδρομικές μεταφορές μεμονωμέων βαγονιών , αναλαμβάνουμε την μεταφορά μπλοκ τρένων από και προς την Ελλάδα παρέχοντας  πρόσθετες υπηρεσίες, όπως εκτελωνισμό, ενδιάμεση αποθήκευση, προ-μεταφορά και μεταφορά με φορτηγό.

Μεταφορές από και προς την Ελλάδα

Περίπου ± 700.000 τόνοι εμπορευμάτων μεταφέρονται από και προς την Ελλάδα σιδηροδρομικώς ετησίως, εκ των οποίων περίπου 150.000 τόνοι είναι καύσιμα και η εναπομένουσα κυκλοφορία αποτελείται κυρίως από προϊόντα όπως ηλεκτρονικά εξαρτήματα, άνθρακας, ξυλεία, ζάχαρη, ορυκτά και σιτηρά.

Το 2019, η RCG μετέφερε 26.800 TEUs (Twenty Foot Equivalent Unit = μονάδα μέτρησης για μεγέθη εμπορευματοκιβωτίων) προς και από την Ελλάδα κυρίως απο το λιμάνι του Πειραιά

Εκτός από τις μεμονωμένες διαδρομές, συνδέουμε καθημερινά τα οικονομικά κέντρα της Δυτικής Ευρώπης με τις χώρες της Νότιας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης με την υπηρεσία  TransFER  Budapest–Balkans  σε καθημερινή βάση. Οι σιδηροδρομικές μεταφορές δειξάγονται  σε  μπλοκ τρένα και  τακτικά  δρομολόγια προς την Ελλάδα, την πΓΔΜ, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Τουρκία.


Απο το site της Railcargo




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου