Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Video της ΕΡΓΟΣΕ από την υπογειοποίηση του σιδηροδρόμου στα Σεπόλια

 Video με την πρόοδο των εργασιών από την υπογειοποίηση του σιδηροδρόμου στα Σεπόλια έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΓΟΣΕ. Όπως αναφέρει η εταιρεία, η υπογειοποίηση του σιδηροδρομικού διαδρόμου στα Σεπόλια αφορά την κατασκευή τετραπλού
σιδηροδρομικού διαδρόμου, συνολικού μήκους 2,36 χλμ., εκ των οποίων τα 1,5 χλμ. περίπου είναι πλήρως υπογειοποιημένα.


Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται 2 νέες πεζοδιαβάσεις στην οδό Ξανθίππης και στην οδό Ξένου και 2 κτήρια για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.


Η κατασκευή ξεκινά από την έξοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών προς Θεσσαλονίκη και καταλήγει στις Τρεις Γέφυρες στην περιοχή Σεπολίων του Δήμου Αθηναίων.


Το έργο έχει προϋπολογισμό 66,58 εκατ. ευρώ και η ολοκλήρωσή του αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθεί το 2023.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου