Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Καταγγελία απο την Π.Ε.Σ.ΟΣΕ (Σταθμάρχες)


Καταγγέλουμε τον προϊστάμενο της επιθεώρησης Λάρισας τόσο για την συνεχόμενα  απρεπή, αντιδημοκρατική και αντι-συναδελφική συμπεριφορά του  σε συναδέλφους όσο και για την προσπάθεια του με ψεύδη και ανήθικο τρόπο  να προσπαθήσει να εμπλέξει την ΠΕΣΟΣΕ στους νοσηρούς του σχεδιασμούς για την εφαρμογή  αντεργατικών μέτρων .

Κύριοι της διοίκησης όσο συνεχίζετε να καλύπτετε αυτές τις συμπεριφορές, τον λόγο πλέον θα έχουν οι θεσμοθετημένοι απο την πολιτεία ελεγκτικοί μηχανισμοί για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ  ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΒΑΡΔΙΩΝ Η ΠΕΣΟΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ  ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ  , ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ                    ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ                    ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου