Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το Σύλλογο Αλισσαίων Πείρος.


 Επιστολή διαβίβασαν προς τον Φίλιππο Τσαλίδη Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την κοινοποίησαν και στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, ο πρόεδρος του
Συλλόγου Αλισσαίων Πείρος Δημήτριος Μπαρμπούνης και η γραμματέας Ιωάννα Κούρτη.


Στην επιστολή ο κ. Μπαρμπούνης εκφράζει τα παράπονα των κατοίκων του Αλισσού για τις διαφορές που παρατηρούνται στις ώρες και στην συχνότητα των δρομολογίων του Προαστιακού προς Κάτω Αχαΐα σε σχέση με την συχνότητα των δρομολογίων με αυτές της Βόρειας Πάτρας δηλαδή από Πάτρα προς Ρίο.


Αναλυτικά η επιστολή λέει τα εξής:


Αξιότιμοι κύριοι,


Μετά την έναρξη δρομολογίων του προαστιακού από Πάτρα προς Κάτω Αχαΐα με λύπη διαπιστώνουμε τις διαφορές που υπάρχουν στις ώρες και στην συχνότητα των δρομολογίων με αυτές της Βόρειας Πάτρας δηλαδή από Πάτρα προς Ρίο.


Ειδικότερα λόγω καλοκαιρινής περιόδου τα δρομολόγια θα έπρεπε να είναι κάθε 1 ώρα και το τελευταίο να μην είναι στις 17:00 μ.μ αλλά πιο αργά ώστε να εξυπηρετεί και το επιβατικό κοινό και να αγκαλιάσει το προαστιακό.


Ας μην υποβαθμίζεται και απαξιώνεται η γραμμή Πάτρα-Κάτω Αχαΐα που μετά από τόσα προβλήματα ξεκίνησε. Βέβαια τα προβλήματα δεν παύουν να υπάρχουν καθώς οι γραμμές είναι πολύ παλιές και οι σιδηροδρομικές γραμμές χρειάζονται κάποια συντήρηση και αναβάθμιση.


Ακόμα θέλουμε και εμείς οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαϊας να μην αισθανόμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Παρακαλούμε όπως και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας να βρει τρόπο (μικρό λεωφορείο) και οι επιβάτες του Προαστιακού που θέλουν πρόσβαση στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας να διευκολύνονται στην μεταφορά τους.


thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου