Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Μάχη χαρακωμάτων εν όψει των εκλογών του Σωματείου μας

6 μήνες πριν τις εκλογές έχει ξεκινήσει η μάχη απο τις ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ για την διατήρηση του σημερινού status στο Σωματείο των μηχανοδηγών.
Αρωγός των 2 παρατάξεων η Διοίκηση  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία δίνει τα ρέστα της  για να μην υπάρξει αλλαγή στο Σωματείο, πραγματοποιώντας
όλα τα μικρό αιτήματα(παρατάξιακες εξυπηρετήσεις) των παραγόντων της Συνδιοίκησης ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ , αφού γνωρίζει την δυσκολία που έχουν οι παρατάξεις της Συγκυβερνησης στο να διατηρήσουν τις δυνάμεις τους.
Στο στέκι έχουν έρθει συγκεκριμένες καταγγελίες απο συναδέλφους Μηχανοδηγους, οι οποίοι προς το παρόν επιθυμούν να διατηρούν την ανωνυμία τους.
Ενδεικτικό του χαμού που γίνεται στο παρασκήνιο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε τουλάχιστο 2 συνάδελφοι ανα κάλεσαν τις παραιτήσεις τους έπειτα απο τρομερές πιέσεις που δέχτηκαν απο συγκεκριμένη παράταξη για να παραμείνουν και να βάλουν πλάτη μέχρι τις εκλογές του Σωματείου.
Επίσης τουλάχιστο 2 μέλη του Σωματείου μας ,δέχτηκαν SMS στα κινητά τους τις τελευταίες μέρες για πρόσφατη υπόθεση που απασχόλησε την ΠΕΠΕ. Παρά το ότι για το θέμα με τα μπλοκάκια (όπως και με τους συνταξιούχους) η απόφαση του ΔΣ ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ (έχουμε και το ηχητικό της συνεδρίασης) το συνδικαλιστικό κατεστημένο των ΣαμαροΒενιζελικων ξαναχτύπησε παραπληροφορόντας και παίζοντας με την ανέχεια συνανθρώπων μας Βρώμικο και τρισάθλιο παιχνίδι στοχοποιώντας συγκεκριμένους συναδέλφους.
Το στέκι ψάχνει το θέμα και θα προχωρήσει εν καιρώ στην δημοσιοποίηση του ηχητικού απο την επίμαχη συνεδρίαση του ΔΣ.
Όπως θα κάνουμε και για άλλες συνεδριάσεις.
Θυμίζουμε οτι ο Πρόεδρος του Σωματείου , είχε επιτεθεί στο παρελθόν στο στέκι για  την δημοσίευση ηχητικών απο τις συνεδριάσεις και είχε υποσχεθεί μαγνητοσκόπηση τους απο τον περασμένο Αύγουστο, πράγμα το οποίο φυσικά δεν έγινε.
Κλείνοντας τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση (διοίκηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ + συνδιοίκηση ΠΕΠΕ).
Το στέκι θα δημοσιοποιεί ΟΛΕΣ τις προσπάθειες του συνδικαλιστικού - πολιτικού κατεστημένου χωρίς να υπολογίζει τίποτα αφού για εμάς προέχει η ισότητα μεταξύ των συναδέλφων.
Υπεύθυνοι για όσες συνέπειες , είναι αυτοί που θα επιχειρούν να εκβιάσουν και να εξαγοράσουν συνειδήσεις το προσεχές διάστημα.
Συνυπεύθυνη η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που δίνει τα ρέστα της πραγματικά , τρέμοντας μια ενδεχόμενη αλλαγή στον συσχετισμό δυνάμεων στο κρίσιμο Σωματείο των μηχανοδηγών.
Και μόνο η σκέψη οτι μπορεί να γίνει της ....Γερμανίας απο τον προσεχή Μάη( εννοούμε να υπάρξουν πραγματικές διεκδικήσεις) στον σιδηρόδρομο αρκεί για αυτό.....

Το στέκι της έλξης

2 σχόλια:

  1. Η είδηση των ημερών ειναι οτι ο Μάρκος και ο αετός αφού είδαν και αποηδαν επανασχεδιαζουν στρατηγική.στα σχέδια νέο blog - το προηγούμενο το κατέστρεψαν- αριστερή ρητορικη στην ημερήσια διάταξη και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος πλέον η επιβίωση η προσωπική, αφού τον ενα τον προσγείωσε στην Λάρισα ο Μεγάλος και πλήρωσε έτσι τα ψέμματα που είπε στο ΜΑΙ ενώ ο άλλος ψάχνει να δει πως θα σωθεί μετα τους ελέγχους που θα γίνουν. Και έτσι μέχρι και τον Άρη σε εικόνισμα θα βάλει για να του ανοίξει την πόρτα η Αλέκα.Μην τον πίεζετε γιατι θα σκάσει, όπως το 2012!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι πλάτη να βάλουν αλλά και καρότσα φορτηγού να βάλουν με τα παζάρια που κάνουν σε κάθε συνάντηση με τους διοικούντες για το πόσα θα μας κόψουν να μην πω τι θα πιάσουν.






    ΑπάντησηΔιαγραφή