Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Oλοκληρώθηκε η μεταφορά των τεύτλων - Τι θα γίνει με τα δρομολόγια που καταργήθηκαν;

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταφορά των τεύτλων απο Ορεστιάδα και Πλατύ . Συνολικά 190.000 τόνοι απο τεύτλα μεταφέρθηκαν τον τελευταίο μήνα απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δείγμα των δυνατοτήτων που έχει ο σιδηρόδρομος για μεγάλες μεταφορές.
Ωστόσο ερωτηματικό παραμένει αν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα

επαναφέρει τα επιβατικά δρομολόγια που καταργήθηκαν για να βγεί η μεταφορά σε ένα πολύ δύσκολο δίκτυο αλλά και λόγω της έλλειψης προσωπικού,αφού το υπάρχον  θα απασχολούνταν στα εμπορικά.

Η εγκύκλιος που εκδόθηκε πριν απο 1 μήνα έλεγε κατάργηση μέχρι νεωτέρας (επειδή δεν γνώριζε κανείς πότε θα ολοκληρωθεί η μεταφορά των τεύτλων ) και αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία τόσο στην τοπική κοινωνία.

Εμείς θα συγχαρούμε και πάλι το προσωπικό έλξης , τους μηχανοδηγούς στα μηχανοστάσια Δράμας, Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης , Λάρισας και Βόλου που εργάστηκαν με αυταπάρνηση για την πραγματοποίηση της μεταφοράς όπως άλλωστε κάναν και όλοι οι υπόλοιποι σιδηροδρομικοί απο όλους τους κλάδους.

3 σχόλια:

  1. Καλά ε τώρα που τελειώσαν τα τεύτλα και η δουλειά τους έγινε, πλάκα θα έχει να κόψουν και πάλι τις διανυκτερεύσεις από τους ανθρώπους στην Δράμα. Θα είναι η απόλυτη ξευτίλα.

    Το άλλο είναι η φωτογραφία, προσέξτε πως γλείφουν τα κλαδιά το τρένο.
    Αντε τώρα να τολμήσεις να βγάλεις το κεφάλι για να δεις αν ρολάρει καλά το τρένο ή αν σου έχει συμβεί κάτι να πας για έλεγχο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ........ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ (ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ....4 ΣΑΒ.ΚΥΡΙΑΚΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΛΙ...........ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ (μεγαλο ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χορτάσαμε χρήμα.Με 3.80 υπερωρία και 37 ευρώ την Κυριακή θα ανοίξουμε όλοι καινούργιους λογαριασμούς αλλά θα αποσύρουμε και τις παραιτήσεις μας γιατί η σύνταξη που θα πάρουμε θα είναι πολύ λιγότερη μπροστά στον πακτωλό χρημάτων που εισέρρευσε στις τσέπες μας από την μεταφορά των τεύτλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή