Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ανταπεξήλθε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στα καιρικά φαινόμενα ο ΟΣΕ αναφέρει σε Δελτίο Τύπου η Διοίκηση του

Παρά  τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την χώρα, ο μηχανισμός του Ο.Σ.Ε λειτούργησε αποτελεσματικά αντιμετωπίζοντας άμεσα και έγκαιρα τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Αν και η κακοκαιρία
έπληξε σχεδόν όλη τη χώρα, με κατά τόπους ιδιαίτερα ακραία καιρικά φαινόμενα, αποδείχθηκε ότι το δίκτυο ήταν σε άριστη κατάσταση και ο μηχανισμός του Ο.Σ.Ε. σε πλήρη ετοιμότητα. 

Στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου τα υπηρεσιακά δελτία, από τα οποία προκύπτουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των συμβάντων δεν αφορούν το δίκτυο ή τον Ο.Σ.Ε. ως διαχειριστή υποδομής.


Στην κυκλοφορία το τμήμα Λιανοκλάδι-Αγγείες και η μεγάλη Σήραγγα Όθρυος μήκους 6,4χλμ

Παράλληλα, ένα ακόμα σιδηροδρομικό έργο παραδόθηκε στην κυκλοφορία. Πρόκειται για το τμήμα Λιανοκλάδι-Αγγείες με μία γραμμή (προς Θεσσαλονίκη),μήκους περίπου 20χλμ, στο οποίο περιλαμβάνεται η δεύτερη μεγαλύτερη σιδηροδρομική σήραγγα της χώρας στο Όρος Όθρυς με μήκος 6,4χλμ. Μετά από 37 συναπτά έτη ενεργής καθημερινής λειτουργίας κλείνει και η τηλεδιοίκηση Λιανοκλαδίου που χειριζόταν την κυκλοφορία στην παλιά χάραξη, η οποία πλέον μεταφέρεται στο σταθμό στις Αγγείες.

Δελτιο Τύπου ΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου