Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

AMBER ALERT 2η μέρα! Ψάχνουμε τον εξαφανισμένο Πρόεδρο της ΠΟΣ και επικεφαλή της ΠΑΣΚ


Για 2η συνεχόμενη μέρα το στέκι της έλξης αναζητά τον εξαφανισμένο ελλάσονα Πρόεδρο της ΠΟΣ, Παρασκευόπουλο Παναγιώτη προκειμένου να 
τον ρωτήσει πότε η Ομοσπονδία θα βγάλει ανακοίνωση για την πώληση της ΕΕΣΣΤΥ και που ήταν χτες την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παρασκευόπουλος στην τελευταία εμφάνιση του, ακόμα παραμιλούσε για την συμφωνία της ΠΕΠΕ και την ΣΣΕ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και προσπαθούσε να συνδέσει αυτήν με τα τελευταία συμβάντα. Φυσικά όταν σε συμβάντα δεν εμπλέκονται μηχανοδηγοί ο ελλάσονας κρύβεται στο λαγούμι του, όπως έκανε και χτες ημέρα πώλησης της τεχνικής βάσης. 
Μάλιστα όσοι τον είδαν μιλούν για ένα μόνιμα σχηματισμένο χαμόγελο αμηχανίας στο πρόσωπο του, όταν ρωτήθηκε απο δημοσιογράφο και δεν ήξερε να  απαντήσει  πως μέλος της ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών, μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας , δηλαδη ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ πράσινος εργατοπατέρας, ΑΝΑΓΚΑΖΕ τους μηχανοδηγούς σε εργασία με 1 ρεπό το μήνα μέχρι να παρέμβει το Σωματείο μας.
Πως επέτρεπε δηλαδή ο...ελλάσονας, σε μέλη της πράσινης παράγκας να ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ το συνδικάτο απο θέσεις ευθύνης.
Πήγαμε στο Υπουργείο Εργασίας και δεν μας δώσανε σημασία είπε, ενώ όταν τον ρωτήσαν πως κορυφαίοι συνδικαλιστές πληρώνονται σχεδόν όλη την κανονική τους άδεια με προσαύξηση 100% και μάλιστα πολλοί απο αυτούς ανήκουν στην ΠΑΣΚ, αρνήθηκε να απαντήσει χαμογελώντας επίσης αμήχανα.
Όσον αφορά την πώληση της ΕΕΣΣΤΥ και το amber alert για την απουσία των συνδικαλιστών -ούτε μια διαμαρτυρία δεν έγινε-, ο ελλάσονας Πρόεδρος αυτής της Ομοσπονδίας ....ακόμα χαμογελά με την ανεπανάληπτη ανικανότητα του, να οργανώσει ακόμα και τα αυτονόητα.

Όσοι συνάδελφοι, βρουν τον Παρασκευόπουλο, Πρόεδρο της ΠΟΣ και της ΠΑΣΚ ας του πουν ότι τον ψάχνουν 2 μέρες τώρα οι τεχνίτες στα μηχανεργοστάσια για να τους εξηγήσει που ΚΡΥΦΤΗΚΕ χτες.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου