Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Επιστολή Γιώργου Αναγνωστόπουλου, Δ/ντα Συμβούλου της ΕΕΣΣΤΥ

Σήμερα, 1.4.2019, οι μετοχές της ΕΕΣΣΤΥ μεταβιβάσθηκαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ κι η διοίκηση  των τριάντα τελευταίων μηνών παραιτήθηκε. Με τις νέες διαδικασίες της πρώτης ημέρας  ορίσθηκε η νέα διοίκηση στην οποία διατηρήθηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος ο υπογράφων την 

παρούσα. 
Η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης είχε αρχίσει την 13.4.2013 και διήρκησε συνολικά έξι  έτη, στα οποία το κυρίαρχο είναι ότι όλοι, εργαζόμενοι, διοικήσεις, σωματεία, κρατήσαμε την  εταιρεία σε λειτουργία μέσα σε αντίξοες εν πολλοίς συνθήκες, γεγονός για το οποίο ευχαριστούμε το προσωπικό, τόσο η απερχόμενη διοίκηση, όσο και η διοίκηση του παλαιού μετόχου, (ΤΑΙΠΕΔ). 
Το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας είναι οι εργαζόμενοι και η θέση των 
συγκροτημάτων της. Χωρίς τη βούληση και την έμπρακτη και ευσυνείδητη συμμετοχή των  εργαζομένων, σε όσα αφορούν την λειτουργία και την ανάπτυξη της εταιρείας, κάθε διοίκηση είναι καταδικασμένη να αποτύχει. 
Η προσπάθεια της νέας διοίκησης θα είναι να αναπτυχθεί η εταιρεία, να διατηρηθούν τα  δικαιώματα των εργαζομένων, να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και το περιβάλλον εργασίας και  να αυξηθεί η παραγωγικότητα όλων μας με την υιοθέτηση και εφαρμογή νέων, σύγχρονων  διαδικασιών και πρακτικών στις εργασίες μας. 
Με αυτές τις πρώτες σκέψεις, σας ζητώ να πορευθούμε μαζί, ώστε η νέα κατάσταση στην  εταιρεία να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Εταιρείας και του Ελληνικού Σιδηρόδρομου.


Γιώργος Αναγνωστόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου