Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ένα διαφορετικό ταξίδι με τρένο!

Σε ένα διαφορετικό ταξίδι με τρένο επιβιβάστηκαν δεκάδες μικροί φίλοι, τα παιδιά των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να
γνωρίσουν και να ταξιδέψουν με το πλέον μαγευτικό μέσο, τον σιδηρόδρομο. 

Με τον Άγιο Βασίλη και το ξωτικό να χαρίζουν όμορφες στιγμές & δώρα στους μικρούς φίλους, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, η σημερινή εκδήλωση των 2 Σωματείων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΠΕΠΕ) σε συνεργασία με την Διοίκηση της εταιρείας. 
Στο τρένο επιβιβάστηκε και ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας καθηγητής κ. Φ. Τσαλίδης, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με τις οικογένειες των εργαζομένων.
Μια εκδήλωση που θα πρέπει να λάβει μόνιμο χαρακτήρα!
Τα δώρα για τους μικρούς φίλους που δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση, θα δοθούν από τις τοπικές γραμματείες σε όλη την Επικράτεια τις επόμενες ημέρες. 
Εμείς ευχόμαστε σε όλους, ότι καλύτερο για τις γιορτινές μέρες που έρχονται!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου