Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ποιός φταίει για το σκουπιδαριό στον ΟΣΕ της Λάρισας: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, “άφαντος” ο εργολάβος!


Τα αντανακλαστικά του δήμου Λαρισαίων προκάλεσε το σημερινό δημοσίευμα του onlarissa.gr, που αποκαλύπτει τριτοκοσμικές εικόνες στον ΟΣΕ της πόλης, εκεί όπου τα σκουπίδια έχουν μετατρέψει σε… υπαίθρια χωματερή τον σταθμό!

Κατά πληροφορίες, ο εργολάβος καθαριότητας που έχει αναλάβει την καθαριότητα των χώρων του ΟΣΕ έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους εδώ και πέντε μήνες και είναι… σχεδόν άφαντος, όπως καταγγέλλεται. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας καθαρισμού βρίσκονται σε “κινητοποιήσεις” και προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους.
Η ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζεται είναι αποκλειστικά του ΟΣΕ, που πρέπει να βρουν άμεσα λύση. Ο Δήμος ωστόσο είναι έτοιμος να συνδράμει εάν χρειαστεί, και σε ανακοίνωσή του, εξηγεί πως οι εργαζόμενοί του εμποδίστηκαν στην προσπάθειά τους να καθαρίσουν το χώρο!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων: “Η καθαριότητα των χώρων του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Λάρισας και μπροστά απ’ αυτόν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των υπηρεσιών του ΟΣΕ.
Όπως πληροφορούμαστε βρίσκονται σε εξέλιξη κινητοποιήσεις των εργαζομένων που ασχολούνται σε ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει την καθαριότητα των χώρων του Σιδηροδρομικού Σταθμού, τόσο εντός όσο και μπροστά από την είσοδό του.
Μάλιστα τις δυο προηγούμενες ημέρες οδοκαθαριστές του Δήμου Λαρισαίων που βρέθηκαν για καθαριότητα σε χώρους έξω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό παρεμποδίστηκαν να κάνουν την δουλειά τους, από εργαζόμενους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις 
Η εικόνα που παρουσιάζει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός της Λάρισας, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, δεν τιμά κανένα.
Καλούμε τους αρμοδίους του ΟΣΕ να επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα και να αλλάξουν την εικόνα που παρουσιάζει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός.
Ο Δήμος Λαρισαίων και η Υπηρεσία Καθαριότητας είναι έτοιμη να συνδράμει εάν και όταν της ζητηθεί.”

onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου