Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η νόθα ΠΟΣ έμαθε απο το στέκι ότι ανανεώνονται οι συμβάσεις των τεχνιτών και ...διαμαρτύρεται

Ανακοίνωση των νόθων 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας Διαμεσολάβησης για την υπογραφή της Σ.Σ.Ε. για τους εργαζόμενους της ΕΕΣΣΤΥ ενημερωθήκαμε ότι δε θα ανανεωθούν οι συμβάσεις έξι (6)

εργαζομένων που υπηρετούν στην ΕΕΣΣΤΥ με σύμβαση ορισμένου χρόνου (6 μηνών) η οποία λήγει στις 31/12/2019. 
Λίγες ώρες αργότερα, ενημερωθήκαμε άτυπα ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτίθεται να ανανεώσει όλες τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου του προσωπικού της ΕΕΣΣΤΥ.
Ζητάμε άμεσα να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου, που παίζουν οι εταιρείες στις πλάτες των εργαζομένων, θυμίζοντας τον καλό και τον κακό αστυνόμο.
Διακηρυγμένη και γνωστοποιημένη θέση μας για το προσωπικό που υπηρετεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου καθώς και όσους υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και έχουν ολοκληρώσει τη μαθητεία, να ενταχθούν άμεσα στο τακτικό προσωπικό της εταιρείας. 
Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να παρέμβει ουσιαστικά ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, όταν μάλιστα πρόκειται για εταιρείες που έχουν οικονομικές συναλλαγές με το Δημόσιο τόσο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα ΥΓΟΣ όσο και η ΕΕΣΣΤΥ με τη σύμβαση εκτεταμένης συντήρησης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν 21 συμβασιούχοι της ΕΕΣΣΤΥ που με την αιτιολογία οτι πρέπει να μειωθεί το μισθολογικό κοστος, οτι δεν χωρούσαν σε ένα οργανόγραμμα που δεν φτιάχτηκε ποτε και μια κακής αξιολόγησης που δεν αφήσαν κανέναν να δει ατομικά ώστε να έχει το δικαίωμα να την αντικρούσει με επιχειρήματα, έχασαν τη δουλειά τους στα τέλη ιουλίου. Άτομα με 4 και άνω διαδοχικές συμβάσεις που κάλυπτες πάγιες ανάγκες και δε βλέπω να αναφέρεται πουθενά. Θα παρακαλούσα να μεριμνήσετε σχετικά ώστε να υπάρξει μια απάντηση επιτέλους εκ μέρους της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πια και για αυτούς τους ανθρώπους που δε βλέπω να αναφέρονται πουθένα. Για κάποιους ήταν σαν να μην υπήρξαν ποτέ αυτές οι απολύσεις. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή