Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Κιουτσούκης: Το στέκι προστατεύει τον κ. Καραμανλή!

Εμμονή έχουμε γίνει στον  αδούλευτο εργατοπατέρα της ΓΣΕΕ, Νικόλα Κιουτσούκη. Ο Νικόλας
που έπεσε σε σοβαρότατο ατόπημα προχτές, αφού δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα social media, φωτογραφίες απο την προσωπική ζωή συναδέλφων που σε καμία περίπτωση δεν είναι δημόσια πρόσωπα. 
Εμείς όμως στους εργατοπατέρες τους αδούλευτους,  δεν κάνουμε μηνύσεις και αγωγές, όπως έκανε ο Νικόλας ο αδούλευτος ,στο στέκι της έλξης το Πάσχα του 2018!
Εμείς δεν είμαστε ίδιοι με τον αδούλευτο εργατοπατέρα Κιουτσούκη, που θέλει να λέει ότι εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στην χώρα, έχοντας ΠΛΗΡΩΘΕΙ -κατά δημόσια ομολογία του- την κανονική του άδεια και μάλιστα με προσαύξηση 100%, ΕΝΩ είχε  πλήρη απαλλαγή απο την εργασία του! 
Χτες λοιπόν ο Νικόλας ο αδούλευτος, είπε το κορυφαίο σε διάλογο στα social media.
Επειδή το στέκι καθυστέρησε να δημοσιεύσει την επερώτηση των 17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ελληνικού Δημοσίου, υπονόησε ότι ....θέλουμε να προστατεύσουμε τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή.

Αλήθεια Νικόλα, έχει κάτι να φοβηθεί ο κ. Καραμανλής ; 
Γιατί έτσι όπως το γράφεις, υπονοείς ότι ΕΧΕΙ!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. 




Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Συνάδελφε εργατοπατέρα. Συγνώμη για την καθυστέρηση στις αναρτήσεις μας σήμερα. ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου