Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

O OMEΔ κάλεσε και τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ΣΣΕ της -πρώην- ΕΕΣΣΤΥ

Με σημερινή της επιστολή η διαμεσολαβητής που έχει αναλάβει την υπόθεση της ΣΣΕ της ΕΕΣΣΤΥ, μετά απο προσφυγή της Ομοσπονδίας, κάλεσε τα επιχειρησιακά Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να παρεβρεθούν
στην συνάντηση στον ΟΜΕΔ την επόμενη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. 
Το αίτημα κατέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς έχει υπογράψει ΣΣΕ με τα 2 Σωματεία, η ΕΕΣΣΤΥ πλέον απορροφήθηκε απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το αποδέχτηκε η ΠΟΣ. 

Η πρόσκληση που δέχτηκε το Σωματείο των Μηχανοδηγών πριν απο λίγο

Η Μεσολαβητής, σας καλεί έπειτα από αίτημα εκπροσώπων της εργοδοτικής πλευράς και αποδοχής του σχετικού αιτήματος από την εργατική πλευρά, σε ακρόαση ως προς την ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε., η οποία απορροφήθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00, στα γραφεία του Ο.ΜΕ.Δ. (Πλατεία Βικτωρίας 7, 4ος όροφος, Αθήνα). 
Η ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ 


Το Σωματείο των μηχανοδηγών θα προσέλθει στην συνάντηση καθώς πεποίθηση της ΠΕΠΕ είναι ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει να καλύπτονται απο όρους Συλλογικού Δικαίου,χωρίς καμία διάκριση (μεταξυ νέων και παλιών κτλπ).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου