Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Ήθελαν μεταθέσεις, δεν τους "κάθησαν καλά" οι εθελοντικές επικουρίες

5 (ΠΕΝΤΕ) προσλήψεις μηχανοδηγών που εκπαιδεύονται ΗΔΗ για την Αλεξανδρούπολη έχει κάνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον Ιούνιο του 2019 μετά τις ενέργειες της ΠΕΠΕ. 
Μεταθέσεις νέων μηχανοδηγών είχε στο μυαλό του
ο γραφικός συνδικαλιστής της ΣΥΠΕ και τώρα που δεν του έκατσαν, θυμήθηκε το "hotel ΠΕΠΕ" που τον έριξε στην ανυποληψία όπως και πολλά άλλα που κατά καιρούς έχει γράψει ο επαναστάτης του πληκτρολογίου.

Ικανός να πουλήσει και την μάνα του για να χάσει ο Γενιδούνιας  και η ΠΕΠΕ, θα κάνει τα πάντα, ειναι πορωμένος απλά.
To γραφικό λαμόγιο της ΣΥΠΕ, έκανε όμως ένα λάθος που θα του στοιχίσει.

H ΣΥΠΕ είναι η παράταξη που δημιουργήθηκε μετά την ένωση ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ και του γραφικού.
Αυτό ως κρατήσει μόνο.
Επικεφαλής της ΔΑΚΕ ΠΕΠΕ το 2018, ήταν υποψήφιος με την ΣΥΠΕ.
Θα δούμε σύντομα που πήγε συνδικαλιστής της ΠΕΠΕ ως μάρτυρας  και κυρίως ΤΙ ψάχνανε αυτοί που τον κάλεσαν  ως μάρτυρα (Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι γινόταν έρευνα για συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ για παράδειγμα, το θεωρούμε ...αδιανόητο).
Περιμένουμε απλά να δούμε τι θα βγάλει η έρευνα (και αν θα βγάλει).
Για κάτι ψιθύρους λέμε που μας μεταφέρανε. (η πλάκα είναι ότι μας το μετέφερε φίλος που το είδε σε social media που διαχειρίζεται η ΔΑΚΕ).
Τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Γιατί καιρός είναι  να μπούν πολλά πράγματα στην θέση τους.
Αυτό ας θυμούνται όσοι προσπαθούν ακόμα και σήμερα να πετάξουν λάσπη στον ανεμιστήρα γύρω απο θέματα που μπορεί να τους γυρίσουν ΕΝΤΕΛΩΣ μπούμερανγκ.
Εντελώς όμως....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Μεταθέσεις νέων μηχανοδηγών είχαν υπονοήσει και άλλοι και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. Έρχονται κακά πράγματα για τους νέους, είχε πεί κάποια ψυχή. Δεν είχαν - και πάλι - καθαρή ενημέρωση.

Υ.Γ.2 Τους 5 που έχει προσλάβει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το μηχανοστάσιο Αλεξανδρούπολης ο γραφικός δεν τους έχει πληροφορηθεί; Ή μήπως και αυτοί είναι "μαθητές" και δεν μετράνε για τον γραφικό. 

Υ.Γ.3 Ταραχή θα έρθει όταν βγούν τα κείμενα. Πλησιάζει η ώρα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου