Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Νίκο,Θανάση τα μάθατε τα νέα; Οι νόθοι, όλοι καλά;


Το στέκι της έλξης αναρωτιέται αν ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ, συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης, κορυφαίος πράσινος συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ και ο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας συνάδελφος Κιουτσούκης,  εκλεγμένοι αντιπρόσωποι σε αυτήν μέσω
του ΝΟΘΟΥ 36ου Πανσιδηροδρομικού Συνεδρίου, έμαθαν τα
νέα για την επιστροφή συνταξιούχου στον ΟΣΕ σε θέση Γενικού Διευθυντή και μάλιστα με απευθείας ...ανάθεση για την επόμενη τριετία, όπως δήλωσε η αναπληρώτρια τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέρκα. 

Ρωτάμε τον συνάδελφο Λεβέντη, κορυφαίο συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ που ....καταπολεμά την ανεργία καθημερινά, ΓΙΑΤΙ η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης στην οποία αποφασίστηκε η επιστροφή του συνταξιούχου, δεν είχε κοινοποιηθεί στα blog, "εντελώς τυχαία" φανταζόμαστε, για να την πληροφορηθούν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο. 
Ρωτάμε τον φίλο μας Θανάση, πάντα καλοπροαίρετα, γιατί τα τελευταία 4-5 χρόνια όποτε "υπήρχαν θέματα" στο ΔΣ του ΟΣΕ πάντα φιλοξενούσαμε κάποια δήλωση του. 
ΑΝ απουσίαζε από την συνεδρίαση, το καταλαβαίνουμε, δεν θα το είχε μάθει ΕΣΤΩ για να προκαλέσει μια κατάληψη για παράδειγμα, σαν αυτές των 4 τελευταίων χρόνων, που γίνονταν επειδή...επέστρεφαν οι μεταταχθέντες! 
ΑΝ ήταν όμως εκεί, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ στην Ελληνική Κοινωνία και στον σιδηροδρομικό κόσμο. 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ως όφειλε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, που καθημερινά δίνει ....μάχη για την αριστεία στον σιδηρόδρομο!
Ρωτάμε τον συνάδελφο Κιουτσούκη, γιατί στα social media όντας λαλίστατος, αναφέρετε σχεδόν καθημερινά στο στέκι της έλξης. Για τους συνταξιούχους συνάδελφε Κιουτσούκη, που τοποθετεί η Κυβέρνηση σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις στην ιεραρχία Οργανισμών, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ όντας επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και όντας ο 2ος την τάξη συνδικαλιστής στην χώρα;  Για αυτά κουβέντα; 
Αλήθεια η ΓΣΕΕ δεν θα αντιδράσει που νέοι με τεράστια τυπικά προσόντα μένουν άνεργοι και μεταναστεύουν και  συνταξιούχοι επιστρέφουν στην εργασία; 

Oι νόθοι 

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Τάκης, ο Γιάννης, ο Πέτρος, θα έκαναν μια παρέμβαση. Απο αυτές τις ωραίες που έκανε η παρέα των νόθων τα τελευταία 4 χρόνια.  
Αλλά μας διεύψεσαν!

Αλήθεια η κομμούνα της ΔΕΣΚ δεν το είχε μάθει; 
Συνάδελφε Παναγούλια, ΟΥΤΕ ΕΣΥ το ήξερες;  Μένουμε έκπληκτοι συνάδελφε  Πέτρο! Και συ άγνοια με τον Θανάση και το Νίκο; Ούτε μια ανακοίνωση; 

Καλά που είσαστε όλοι το Νοέμβρη; 

Ντάξει στην ΔΑΚΕ μπορεί να αισθάνονται και δικαιωμένοι. Τα έλεγαν. Ποιος τους άκουσε; 
Διαφωνούσαν με την τοποθέτηση της νυν Διοίκησης στους διαδρόμους,αλλά σιωπή επίσημα, το κόμμα δεν πρέπει να έχει εσωτερική αντιπολίτευση. Φταίει το στέκι θα λένε για τα επόμενα 4 χρόνια και θα ...καθαρίζουν.

Αλήθεια το  Σωματείο των Διπλωματούχων μηχανικών του ΟΣΕ που είναι; 
Ούτε αυτοί το ήξεραν ; 
Καλά βρε συνδικάτο των μηχανικών, τόσοι μηχανικοί στον ΟΣΕ, νέοι -παλιοί, με τόσα προσόντα, χιλιάδες μηχανικοί άνεργοι και δέχεστε τους συνταξιούχους και εσείς; Σιωπή και εσείς; 

To νόημα είναι ένα όμως. 

Αλατισμένα αμύγδαλα Rebrain Greece. 
Αν είσαι συνταξιούχος, έχεις πληρωθεί την αποζημίωση των 15 χιλιάδων απο τον ΟΣΕ, έχεις πάρει σύνταξη και μάλλον και εφάπαξ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. 
Αλατισμένα αμύγδαλα. Rebrain Greece. 
Μετά τα Νοσοκομεία και στον ΟΣΕ. 

Ελλάδα η χώρα που οι συνταξιούχοι γίνονται Γενικοί Διευθυντές και οι νέοι με τεράστια τυπικά προσόντα μεταναστεύουν! 

Ξέρουμε, ξέρουμε....ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ > 

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Αναρωτιόμαστε αν η πολιτική ηγεσία γνωρίζει όλα αυτά. 
Κύριε Καραμανλή, σας είχαν ενημερώσει ; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου