Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Νέα δρομολόγια απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον άξονα Αθήνα- Θεσσαλονίκη

2 νέα δρομολόγια εγκαινιάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες και το στέκι της έλξης ενημερώνει ΠΡΩΤΟ τους αναγνώστες και συναδέλφους.
Πρόκειται για τα δρομολόγια
InterCity 3500 και 3501 τα οποία θα κυκλοφορούν την Παρασκευή, Κυριακή, Δευτέρα.

Ώρες αναχώρησης

Για το IC 3500 απο την Αθήνα στις 13.26 και άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 17.35 (4 ώρες και 9 λεπτά) με ενδιάμεσες σταθμεύσεις σε Λειανοκλάδι και Λάρισα)
Για το IC 3501 αναχώρηση απο τον Επιβατικό σταθμό Θεσσαλονίκης στις 16.00 και άφιξη στην Αθήνα στις 20.09  (4 ώρες και 9 λεπτά) με ενδιάμεσες σταθμεύσεις σε Λειανοκλάδι και Λάρισα).

Πρόκειται για μια ΣΩΣΤΗ κίνηση απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς μετά την ολοκλήρωση των έργων ηλεκτροκίνησης στον άξονα ΠΑΘΕ , η κίνηση έχει αυξηθεί σημαντικά και ο σιδηρόδρομος κερδίζει έδαφος στην αγορά επιβατών.

Και ένα σχόλιο 

ΑΝΤΙ να διαβάζουμε στα ΜΜΕ τις συνεχείς επικοινωνιακές δηλώσεις των υπεθύνων για αναβάθμιση του δικτύου ΚΑΙ  να βλέπουμε μέχρι στιγμής ως μόνες πράξεις  την επιστροφή συνταξιούχων σε θέση Διευθυντών  στον ΟΣΕ που θα τον ...οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ επιτέλους να προχωρήσουν έργα (ETCS , σηματοδότηση κτλπ).
6 μήνες έχουν περάσει και μέχρι στιγμής έχουμε δηλώσεις και αξιοποίηση των όσων -πολύ σημαντικών- έγιναν τα τελευταία 4χρόνια.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνει αυτό που οφείλει. Η Ελληνική Πολιτεία να επισπεύσει τις δικές της υποχρεώσεις απέναντι στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου