Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Οι νόθοι της ΠΟΣ θα υπέγραφαν σήμερα μηδενική ΣΣΕ για τους τεχνίτες!


Μηδενική ΣΣΕ για τους τεχνίτες  είχε συμφωνήσει να υπογράψει με την Διοίκηση της πρώην ΕΕΣΣΤΥ η νόθα εκλεγμένη Διοίκηση της ΠΟΣ, όπως αποκαλύπτει με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ σήμερα το στέκι της έλξης. Στο κείμενο που είχε συμφωνηθεί
και το οποίο θα υπέγραφε ο Νόθος Παρασκευόπουλος χωρίς να έχει καν την έγκριση του ΔΣ της Ομοσπονδίας αναφερόταν


  • Η παρούσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας είναι μονοετής και αρχίζει από τις 24 Οκτωβρίου 2019 έως τις 23 Οκτωβρίου 2020.


  • "Όλοι οι μισθολογικοί και μη μισθολογικοί όροι εργασίας που αφορούν στο προσωπικό της απορροφώμενης εταιρείας, ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε., όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί με την από 20-07-2018 Σ.Σ.Ε. που έχει υπογραφεί μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε., αλλά και από τους ν. 4024/2011, 4093/2012 και 4354/2015 εξακολουθούν και ισχύουν μέχρι τη λήξη της παρούσας."

Όχι μόνο λοιπόν θα υπέγραφε μηδενική ΣΣΕ αλλά θα υπέγραφε και τους μνημονιακούς Νόμους 4024, 4093 και 4354. Κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί μέχρι σήμερα ΠΟΤΕ απο ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ! 
Θα αποδεχόταν η ΠΟΣ με την υπογραφή της τις μειώσεις του 25% για τις οποίες έχουν κερδίσει δικαστήρια οι σιδηροδρομικοί! 

Ο νόθα εκλεγμένος Παρασκευόπουλος ενημέρωσε σήμερα νωρίς το πρωί την παράταξη του Δικτύου ότι στις 11.15 θα προχωρούσε στην υπογραφή ΣΣΕ με την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ.
Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βάλει την υπογραφή του, σε ένα κείμενο που καταδίκαζε τον επόμενο χρόνο τους εργαζόμενους στην τεχνική βάση σε μηδενική ΣΣΕ, ενώ ξεκάθαρα οδηγούσε στην απεμπόληση των μειώσεων που τους επιβλήθηκαν με τους μνημονιακούς Νόμους.
Η ανάρτηση στο ΓΕΜΗ της απορρόφησης της ΕΕΣΣΤΥ απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τελείωσε οριστικά το ζήτημα καθώς ο ΟΜΕΔ ενημέρωσε τα μέρη ότι πλέον ΕΕΣΣΤΥ δεν υφίσταται.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ εκθέτει στους τεχνίτες τους ΝΟΘΟΥΣ της ΠΟΣ. 
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ξεμπροστιάζει σε ΟΛΟΥΣ τους σιδηροδρομικούς τους εργατοπατέρες της παρεούλας της Κάνιγγος , που θα υπέγραφαν κείμενο που θα ήταν χειρότερο απο το προτεινόμενο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ θα δημιουργούσε κίνδυνο για 2 κατηγορίες εργαζομένων στον Όμιλο για τους επόμενους 10 μήνες.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ για να βάλουν την υπογραφή τους ΟΙ ΝΟΘΟΙ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ; 

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ

To στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Ελάσσονα Παρασκευόπουλε μετά και το σημερινό, όπου καλούσες σε υπογραφή ΣΣΕ με εταιρεία που έκλεινε την ίδια μέρα,  αν έχεις ίχνος τσίπας, παραιτήσου. Διέσυρες την ΠΟΣ, την απαξίωσες 6 χρόνια τώρα, πέταξες 100 και πλέον χρόνια ιστορίας. 
Απο τύχη (εγκεφαλικό Ανδρέα Βασιλόπουλου) βρέθηκες επικεφαλής της ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών το 2013 και το γνωρίζεις πολύ καλά. 
Διέσυρες την δημοκρατική παράταξη στον σιδηρόδρομο, την μίκρυνες όσο ποτέ,  όντας ανίκανος συνδικαλιστικά.  Ελάσσονας. 

Υ.Γ. 2 Αυτοί θα κάνουν Σωματείο και θα διεκδικήσουν για εσάς συνάδελφοι τεχνίτες. Αυτοί που θα υπέγραφαν το ΜΗΔΕΝ! 

Υ.Γ. 3 Τα ίδια θα γίνονταν, συνάδελφοι μηχανοδηγοί και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2018 αν διαπραγματεύονταν οι ΝΟΘΟΙ των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΔΕΣΚ. Ευτυχώς τα Σωματεία ανέλαβαν την πρωτοβουλία τότε και υπογράψαμε ΣΣΕ με αυξήσεις ΜΕΓΑΛΕΣ για ΟΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου