Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

O "αδούλευτος" εργατοπατέρας Κιουτσούκης. παραληρεί. Θυμήθηκε τους απλήρωτους εργαζόμενους και απάντησε στο στέκι.

Ενοχλήθηκε ο  εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ με την χτεσινή μας ανάρτηση και η αφεντιά του ασχολήθηκε με τους απλήρωτους εργαζομένους στον εργολάβο στην καθαριότητα του ΟΣΕ.   Τι απάντησε ο εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ που όπως ο ίδιος παραδέχτηκε πρόσφατα, 

πληρώθηκε την κανονική του άδεια με 100% προσαύξηση αν και είχε ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο την εργασία του ως "κορυφαίος".

Eργατοπατέρας Κιουτσούκης : Οι εργαζόμενοι στον εργολάβο καθαριότητας είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ μας λέει για τους μήνες Ιανουάριο-Αύγουστο-Σεπτέμβριοπ-Οκτώβριο-Νοέμβριο και Επίδομα Αδείας. 
Απάντηση : ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ  ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ; 

Εργατοπατέρας Κιουτσούκης :  Το νέο Δ.Σ. του ΟΣΕ ανέλαβε καθήκοντα περί τα μέσα Σεπτέμβρη και βρήκε τον συγκεκριμένο εργολάβο μετά την λήξη της σύμβασής του με παράσταση σύμβασης.
Απάντηση : Εργατοπατέρα αυτό τι ενδιαφέρει τους απλήρωτους εργαζόμενους; Ποιον σπεύδεις να δικαιολογήσεις; 

Εργατοπατέρας Κιουτσούκης :  ερώτημα:Τί έκανε η προηγούμενη διοίκηση(Κακουλάκη-Θεοχάρη)για το διαφαινόμενο πρόβλημα μή πληρωμής των εργαζομένων??? 
Απάντηση : Γιατί δεν τους ρώταγες ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ; Όταν ανακοινώθηκε αρχές Αυγούστο η αντικατάσταση τους  και ψηφιζόταν η άρση της συνευθύνης απο την ΝΔ γιατί δεν ρώτησες τι σημαίνει αυτό.

Εργατοπατέρας Κιουτσούκης :  ερώτημα:Τί έκανε και έγραψε το...”στέκι του 55’ πουλημένου??? 
Aπάντηση : ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ  είσαι εσύ  που σε φτύνει η Ελληνική Κοινωνία και οι εργαζόμενοι. Διορισμένος απο την Δικαιοσύνη, ανίκανος να κάνεις συνέδριο στην ΓΣΕΕ. 

Εργατοπατέρας Κιουτσούκης :  ερώτημα:Τι έκαναν τότε οι συνδικαλιστές οι οποίοι σήμερα-ορθώς-αντιδρούν???Γιατί δεν αντέδρασαν έγκαιρα???
Απάντηση : Ρώτα την Oμοσπονδία και τα Σωματεία στον ΟΣΕ, εργατοπατέρα! Εκτός αν θές να λύνει όλα τα θέματα το στέκι και οι μηχανοδηγοί!

Εργατοπατέρας Κιουτσούκης :  ερώτημα:Μήπως γνωρίζουν πότε άλλαξε η σύμβαση του εργολάβου και σταμάτησε να προσκομίζει τα παραστατικά μισθοδοσίας και υποχρεώθηκε να καταθέτει μια απλή ΔΗΛΩΣΗ του Ν.1599/86???
Απάντηση : Εσύ που γνωρίζεις ΓΙΑΤΙ δεν το έλεγες! ΕΜΑΣ περίμενες ΝΟΘΕ; 

Εργατοπατέρας Κιουτσούκης : Τα ερωτήματα ρητορικά καθότι όχι μόνο ήξεραν αλλά συγκάλυπταν και τις διοικήσεις με τις οποίες συχνά πυκνά βρίσκονταν σε τραπέζια και φαγοπότια!!!!

Βεβαίως καθησύχαζαν και τους εργαζόμενους να μην αντιδρούν ενώ έπρεπε ο συγκεκριμένος εργολάβος να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αφού εισέπραττε τα χρήματα για μισθοδοσία και ενσημα αλλά δεν τα κατέβαλε στους δικαιούχους εργαζόμενούς του!!!

Η Νέα Διοίκηση του Οργανισμού επιβάλλεται στον καινούργιο διαγωνισμό που θα γίνει να:
•επαναφέρει ως όρο της σύμβασης την υποχρέωση κατάθεσης παραστατικών πληρωμής μισθών και ενσήμων των εργαζομένων
•κρατήσει,εάν αυτό είναι εφικτό,ο νέος εργολάβος τους ίδιους εργαζόμενους με σχέσεις εργασίας που ΔΕΝ θα αντίκεινται στην εργατική νομοθεσία!!!!

ΟΧΙ δεν είστε Γκαιμπελίσκοι!!!Είστε Γενίτσαροι και εάν ο Γκαίμπελς ζούσε θα σας ζήλευε για την προπαγάνδα σας!!!!!\

Απάντηση στον εργατοπατέρα : 
 Κουβέντα για τον Νόμο που ψηφίσθηκε πρόσφατα  και την κατάργηση της συνευθύνης απο την Κυβέρνηση της ΝΔ και  που έχει κάνει τους εργολάβους να ξεσαλώνουν.
Κουβέντα για τους 6 μήνες απλήρωτους συναδέλφους. 
Η μόνη αναφορά, ότι θα πρέπει η νέα Διοίκηση να κάνει ....νέο διαγωνισμό!
Εργατοπατέρα Κιουτσούκη, όχι δεν ανήκεις στην ίδια συνομοταξία με τον Γκέμπελς και τους ομοίους του. Είσαι χειρότερος. 

Με αγάπη νόθε, 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου