Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Έχει χάσει την ψυχραιμία του ο νόθος - Απαντήσεις που πονάνε

Την ψυχραιμία του έχει πλέον φανερά χάσει ο συνάδελφος Νίκος Κιουτσούκης, -νόθα-εκλεγμένος αντιπρόσωπος των σιδηροδρομικών στην ΓΣΕΕ και διορισμένος απο το Πρωτοδικείο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας. 

Στο νέο παραλήρημα του - καθημερινό πλέον στα social media- αναφέρει: 

Τον Σεπτέμβριο του 2017 πουλήθηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς έναντι του ευτελούς ποσού 45εκ.€!Τον Απρίλιο του 2019 πουλήθηκε η ΕΕΣΣΤΥ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι του ευτελούς ποσού 22εκ.€!
Τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο για τη μέν ΤΡΑΙΝΟΣΕ διέδιδαν ότι δεν έχει τίποτε ως περιουσιακό στοιχείο παρά μια ταμπέλα(ΤΡΑΙΝΟΣΕ)για να δικαιολογήσουν το ξεπούλημα,για δε την ΕΕΣΣΤΥ λέγανε ότι έχει ως περιουσιακά στοιχεία δύο κτήρια με τρύπια σκέπαστρα!!!

Σήμερα,ξεχνώντας την πλάτη που έβαλαν για να ιδιωτικοποιήσει-ξεπουλήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ σιδηροδρομικών μεταφορών και επισκευαστικού έργου,με απύθμενο θράσος καταγγέλουν την ΠΟΣ για την ρεαλιστική αποτύπωση των πολιτικών επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις των δυο αυτών εταιρειών,με τις οποίες το συνδικαλιστικό κίνημα ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΘΕΤΑ και αυτό αναφέρεται και στην επιστολή της Ομοσπονδίας!!!
Απομένει να ανεβάσουν την φωτογραφία του πρώην υπουργού Σπίρτζη Χρήστου στην ομιλία του στη Βουλή όπου με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωνε πόσο πολύ λυπάται μέχρι που μετάταξε 80 υπαλλήλους της ΕΕΣΣΤΥ-120 ήθελε αλλά δεν τους βρήκε-για να ελαφρύνει το κόστος το οποίο από τα 34εκ.€ το έριξαν στα 22εκ.€!!!!!!!!
ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!!!
Οφείλω εδώ να ευχαριστήσω τους «μεταφορείς» των αναρτήσεών μου προς την ΕΦΣΥΝ αλλά και την δημοσιοποίηση τους από την Εφημερίδα!!!Ελπίζω να στείλουν και αυτή μου την ανάρτηση!!!

Δικό μας σχόλιο

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ στέλεχος είτε απο το πολιτικό προσωπικό είτε απο τους συνδικαλιστές που θα μπορούσε να πεί κάποιος ότι ανήκουν στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανέφερε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει μόνο μια ταμπέλα, είτε ότι η ΕΕΣΣΤΥ έχει ως περιουσιακά στοιχεία 2 κτίρια με τρύπια σκέπαστρα.
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ 16 μέρες συνεχόμενης απεργίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση το 2016.
Ο νόθος Κιουτσούκης είναι κοινός συκοφάντης και μάλιστα χυδαίος. 
 ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ στον νόθο, ότι ο συνάδελφος Αντωνιάδης Γιάννης, Πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο σημερινός Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ κ. Αναγνωστόπουλος έδωσαν στην δημοσιότητα στοιχεία που ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ το κόστος εξαγοράς της τεχνικής βάσης, ενώ σε όλα τα μέσα υποστήριξαν με κάθε τρόπο ότι αυτή είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της χώρας. Δημοσιεύσαν δε και τα οικονομικά μεγέθη την εποχή των συζητήσεων για την εξαγορά. Το δε στέκι έκανε συνεχή αφιερώματα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση.
Αντωνιάδης και Αναγνωστόπουλος είχαν τοποθετηθεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΕΣΣΤΥ και τον τέως Υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ το 2014 σε συνάντηση με το Σωματείο που εκλέγετε ο νόθος της ΓΣΕΕ (ΣΣΒΕ) η τότε Διοίκηση -τοποθετημένη απο την ΝΔ- είχε αναφέρει ότι τάσετε αφανδόν ΥΠΕΡ της ιδιωτικοποίησης.

Όπως και με την Ολυμπιακή, τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ σήμερα και πόσες άλλες ΔΕΚΟ που έχουν αλλάξει χέρια επί Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή είναι η νεοφιλελεύθερη πολιτική που υπηρετεί η ΝΔ και όσοι την υποστηρίζουν, χρόνια τώρα. 

Μετατάξεις στην ΕΕΣΣΤΥ

Οι εθελοντικές μετατάξεις έγιναν όπως σε κάθε άλλη τέτοια περίπτωση ιδιωτικοποίησης (ΟΛΠ κτλπ).Δεν θυμόμαστε τον Κιουτσούκη τότε να μιλάει.  
Τα τελευταία 2 χρόνια στην ΕΕΣΣΤΥ προσλήφθηκαν περσότεροι απο 200 εργαζόμενοι (Επί ΣΥΡΙΖΑ).

Το βαρέλι της λάσπης όντως δεν έχει πάτο συνάδελφε Κιουτσούκη. 
Η δε υποκρισία περισεύει. 
Οι δηλώσεις ενάντια στην πολιτική ηγεσία του ΥΜΕ θύμισαν την γνωστή τακτική την περίοδο των μετατάξεων. 
Τότε το λιοντάρι καθημερινά έβγαζε δεκάρικους λόγους και κατόπιν οι εργαζόμενοι πλήρωσαν την νύφη.
ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου