Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη*


Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ του ΟΣΕ στις 3 το μεσημέρι με θέματα ημερήσιας διάταξης : 

1. Έγκριση του υπ' αριθμ. 16Α/26.03.2019 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (ΕΑΗΔ) ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής και της τεχνικής αξιολόγησης του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 68182) με αριθμό διακήρυξης 17004/1/15.01.2019 για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο «Υλοποίηση Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Ανεφοδιασμού Οδικών Οχημάτων του ΟΣΕ με Καύσιμα επί Πιστώσει, με χρήση Καρτών ή εναλλακτική διαδικασία». 
(ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΠΕΦ) 
2.- Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2020. 
(ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΟΥ) 
3.- Χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών σε εργαζόμενο
(ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΟΔΑΔ) 
4.- Μετακινήσεις προσωπικού για το έτος 2020. 
(ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΟΔΑΔ) 
5.-Ανακοινώσεις. 

* Την ημερήσια διάταξη έστειλε ο Θανάσης Λεβέντης, μέλος του ΔΣ. Ο εκπρόσωπος εργαζόμενων στο ΔΣ ακόμα δεν έχει αποστείλει την ημερήσια διάταξη για την συνεδρίαση της 22ας Νοεμβρίου όπου αποφασίστηκε η επιστροφή συνταξιούχου, ενώ δεν έχει ενημερώσει για την στάση του σε αυτήν την συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου