Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ανανέωσε για άλλους 6 μήνες ο Δ/ντης ΔΙΚΑΜ

Την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Διευθυντή ΔΙΚΑΜ κ. Ρετσινά Χρήστου , ανανέωσε σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  αφού κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου , αποφασίστηκε η ανανέωση της σύμβασης του για άλλους 6 μήνες και μέχρι το τέλος του 2013. Ίδια απόφαση και για την κ. Παπαστάθη Χριστίνα , Δ/ντρια Οικονομικών Υπηρεσιών .
Επιπλέον αποφασίστηκαν και προκηρύξεις - διαγωνισμοί για τον καθαρισμό , ενώ εγκρίθηκαν και  8 εσωτερικές μετατάξεις απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ΟΣΕ . 

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίσαμε

και αυτήν ενός μηχανοδηγού που επέλεξε να αλλάξει ειδικότητα αφήνοντας τον κλάδο έλξης  μεταπηδώντας στους τεχνολόγους του ΟΣΕ , του συναδέλφου Σιδεράτου Τάσου απο το Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης  που διετέλεσε και μέλος του ΔΣ της ΠΕΠΕ με την παράταξη της ΔΑΚΕ την τελευταία τριετία .


Ευχόμαστε στον Τάσο καλή συνέχεια στο νέο του ξεκίνημα .

1 σχόλιο: