Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Οι Ρώσσοι έρχονται για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πραγματική πεντάλεπτη διαφήμιση χτες στο δελτίο ειδήσεων του Alpha για τους Ρωσικούς σιδηροδρόμους . Κλικ εδώ για να δείτε όλο το βίντεο
Ο Πρόεδρος των Ρωσικών σιδηροδρόμων επίσημα ανακοίνωσε το ενδιαφέρον τους για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ , την ανακαίνιση των υποδομών και την δημιουργία και άλλης εφοδιαστικής αλυσίδας προς την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη .
Πρόκειται για μάχη μεγάλων συμφερόντων πλέον , αφού οι ξένοι γνωρίζουν τις δυνατότητες που έχει ο σιδηρόδρομος και πως μπορεί να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας γύρω απο αυτόν αλλά κυρίως ότι αποτελεί μέσο ανάπτυξης της Οικονομίας  .

Κάτι που φυσικά δεν έμαθαν , οι Έλληνες πολιτικοί που αδίκησαν το μέσο σε βάρος του λόμπι της αυτοκινιτιστικής βιομηχανίας κ το χρησιμοποίησαν για μικροπολιτικά συμφέροντα και σκοπιμότητες .


Εμείς επιμένουμε στον Δημόσιο Χαρακτήρα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που μπορεί να διασφαλίσει χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και να βοηθήσει για την περιβόητη ανάπτυξη ( αλήθεια , ακόμα την ψάχνουμε ....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου