Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Έκλεισε η γραμμή στο Πύργος - Κατάκολο !

Μέχρι νεωτέρας το κλείσιμο την ώρα που η κίνηση καθημερινά αυξανόταν κατακόρυφα με τα τρένα να είναι ασφυκτικά γεμάτα !
Το κλείσιμο οφείλεται στην κατάσταση της γέφυρας του Ενιππέα , που έχει αναλάβει να αποκαταστήσει εδώ και καιρό εξωτερικός εργολάβος !Σήμερα κατά την διάρκεια των εργασιών διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα οξύνθηκε ! 
Μεγάλη η απώλεια των εσόδων για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ - πλήγμα για την τουριστική κίνηση και την σύνδεση του λιμανιού με την Ολυμπία με χιλιάδες επισκέπτες να περιμένουν πλέον σε ουρές.
Είναι πραγματικά περίεργο , τέτοιου είδους ζημιές να πραγματοποιούνται στο
αποκορύφωμα της τουριστικής σεζόν και όταν το τρένο κερδίζει το μεγαλύτερο μερίδιο για την μεταφορά των τουριστών.
Εμείς αναρωτιόμαστε . Θα απολογηθεί κάποιος , θα αναπληρωθούν τα χαμένα έσοδα για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ή για μια ακόμα φορά θα μιλήσουμε για μια ακόμα <<άτυχη στιγμή >> σε βάρος του σιδηροδρόμου.

1 σχόλιο:

  1. Μόνο στην Ελλάδα των τεμπέληδων αντί να φτιάξουμε το πρόβλημα, κλείνουμε το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή