Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Πάτρα: Δεν είχε εισιτήριο και ξάπλωσε στις γραμμές του προαστιακού για να διαμαρτυρηθεί


Καθημερινά τα περιστατικά επιβατών χωρίς εισιτήριο στον προαστιακό
Και στην Πάτρα σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες επεισόδιο στον Προαστιακό σιδηρόδρομο κατά τη διάρκεια ελέγχου των εισιτηρίων. Νεαρός που δεν είχε εισιτήριο, αρνήθηκε τον έλεγχο, κατάφερε να βγει από το βαγόνι και ξάπλωσε στις ράγες σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Αποτέλεσμα το δρομολόγιο να γίνει με μισάωρη καθυστέρηση. Μάλιστα ο νεαρός δήλωσε πως θα υποβάλλει μήνυση κατά του ελεγκτή επειδή τόλμησε να τον ακουμπήσει.

Το παράδειγμά του θέλησε να ακολουθήσει και άλλος νεαρός που λίγη ώρα μετά δήλωνε στον ίδιο ελεγκτή ότι δεν είχε εισιτήριο. Ομως δεν πρόλαβε να βγει από το τρένο γιατί οι πόρτες έκλεισαν. Ο επιβάτης αναγκάστηκε να παραμείνει στο εσωτερικό του συρμού μέχρι να έρθει στο σημείο η αστυνομία και να τον συλλάβει.
Σύμφωνα με τον ΟΣΕ τέτοια περιστατικά είναι καθημερινά, αφού και στην Πάτρα υπάρχουν αρκετοί που χρησιμοποιούν τον προαστιακό χωρίς εισιτήριο. Ετσι οι ελεγκτές αναγκάζονται πολλές φορές να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Patras Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου