Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη ... Τα σχόλια δικά σας

Το στέκι της έλξης σε συνεργασία με συναδέλφους μηχανοδηγούς αναδεικνύει τα καθημερινά προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι , εξαιτίας της μη σωστής λειτουργίας και Οργάνωσης της Υποδομής.
Το βίντεο που δημοσιεύουμε είναι από την γραμμή Θεσσαλονίκης - Αλεξανδρούπολης στα Διαβατά  στα πασάκια
με μεγάλη κίνηση καθημερινά , όπου φαίνεται καθαρά ότι η ορατότητα είναι περιορισμένη για τους μηχανοδηγούς εξαιτίας της δεντροφύτευσης δεξιά και αριστερά της γραμμής  .

Ένα θέμα για το οποίο έχουμε κάνει πολλές αναρτήσεις , αλλά από ότι φαίνεται δεν συγκινεί τους αρμοδίους .

Εμείς λοιπόν θα αρχίσουμε  να ανεβάζουμε βίντεο και φωτογραφίες που θα μας στέλνουν συνάδελφοι προκειμένου να αναδεικνύουμε τα προβλήματα μπας και επιτέλους κάποιος αρμόδιος ευαισθητοποιηθεί και δώσει λύσεις απο τα γραφεία που κάθεται αναπαυτικά . 
Γιατί στην καρέκλα του μηχανοδηγού , εμείς γινόμαστε κάθε μέρα καρδιακοί όντας υποχρεωμένοι να δουλεύουμε κάτω απο αυτές τις συνθήκες .

Για τον σκοπό αυτό , όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να μας στέλνει υλικό στην διεύθυνση του blog των μηχανοδηγών mixanodigoiose@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου