Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Μήνυμα του Προέδρου της ΑLE προς τους μηχανοδηγούς - σιδηροδρομικούς

Ο Ισπανός Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδικάτου Μηχανοδηγών , της ΑLE , απέστειλε το παρακάτω μήνυμα .
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των Ισπανών  μηχανοδηγών - σιδηροδρομικών  και της SEMAF για τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τα μηνύματα που μας στέλνετε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Για όλους μας ήταν πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι  μπορούμε να υπολογίζουμε  στην αλληλεγγύη και την υποστήριξή σας για
να ξεπεράσουμε το σοκ και το φόβο του χρόνου, που  έχει προκαλέσει ένα  τέτοιο σοβαρό ατύχημα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση σας , εκ μέρους των συγγενών και των φίλων των νεκρών  καθώς και για τις ευχές σας  για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.
Πρωταρχική μας σκέψη είναι να εργαστούμε   πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να μην ξανασυμβεί  ένα τέτοιο ατυχές περιστατικό  και για να είναι  οι  Ευρωπαϊκές ημέρες  Σιδηροδρόμων  ασφαλής, και να μην ξαναζήσουμε ποτέ τις τις συνέπειες ενώ ατυχήματός όπως αυτό του Santiago de Compostela συνέπειες που  έχουν αποτυπωθεί και χαραχθεί για πάντα στη ζωή μας.

Και πάλι, σας ευχαριστώ από την καρδιά μου και στέλνω τους  συναδελφικούς μου χαιρετισμούς

Juan Jesús García
ALE Πρόεδρος

Η μετάφραση του μηνύματος έγινε απο την διαχειριστική μας ομάδα .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τον καλό συνάδελφο Νίκο Μπάλα απο το Μ.Θ. για την συνεργασία και την αποστολή των θεμάτων της ΑLE στο στέκι της έλξης .

1 σχόλιο:

  1. ολοι ευχομαστε να ειναι το τελευταιο ατυχημα που εχει συμβει στον χωρο του σιδηροδρομο. να διδαχτουμε ολοι ετσι ωστε να αποφευχθει στο μελλον κατι παρομοιο.ο θεος να μας προστατευει,οσο εμας οσο και τους επιβατες.και οσο για ολους αυτους που το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος,ας ανοιξουν τα ματια τους και να μας πουν ποσο κοστολογουν τις ανθρωπινες ζωες,και τα ψυχικα τραυματα που αφησε αυτο το ατυχημα.η ανθρωπινη ζωη δεν κοστολογειται,για αυτο μην παιζεται κερδοσκοπικα παιχνιδια εις βαρος της ασφαλειας και των κανονων στον σιδηροδρομο.συλληπητηρια σε ολους τους παθοντες απο το θλιβερο ατυχημα..ο θεος ας αναπαυση αυτους που εφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή