Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Επιστολή της ΠΟΣ για επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης για ΣΣΕ

Αθήνα,  31/7/2013 Αριθ.Πρωτ.    37511
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ
                  κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο

Κύριε Πρόεδρε,


            Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της ΓΣΕΕ, της ΠΟΣ, των Σωματείων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, επανερχόμαστε και σε συνέχεια των συναντήσεων που είχαμε μαζί σας, ζητάμε την επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή Σ.Σ.Ε. που είχαν διακοπεί, με τα αιτήματα που σας έχουμε καταθέσει και έχουν κοστολογηθεί.Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας


         ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ                 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ*Η ίδια επιστολή έχει σταλεί και στους Προέδρους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο) και ΕΕΣΣΤΥ (  κ. Στέφανο Αγιάσογλου)

Πηγή blog της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου