Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Το απύθμενο θράσος και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο.

Ο πάντα επίκαιρος , συνάδελφος Γλαύκος ,  με αφορμή την εγκύκλιο της ΔΙΚΑΜ για την ασφάλεια της κυκλοφορίας , μας απέστειλε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή με τίτλο <<Το απύθμενο θράσος και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο.>> Oλόκληρη η επιστολή >
Ο φιλοτομαρισμός και η δουλοπρέπεια των εκλεκτών – επιτυχημένων στα διατάγματα της τρόικα από τους εδώ συμβουλάτορες, συναγωνίζονται στην πίστα της αηδίας με την απανθρωπιά που τους διακρίνει. 

Τρέχουν μόνοι τους και τερματίζουν πρώτοι!

Ενώ ξεβρακώνουν τον σιδηρόδρομο από ειδικευμένο προσωπικό, με νόμους
πασαλιάρηδων – σαλιάρηδων και θεολόγων κατά τύπο και πρόσωπο, συνεχίζοντας ακατάπαυστα την απαξίωση του μέσου, εκμηδενίζοντας παράλληλα την φωνή αντίδρασης για το αίσχος που έχουν επιβάλλει. Τώρα, νιώθουν να μπάζουν τα στεγανά νερά από ένα ρήγμα του καμικάζι που τους τα έκανε που…άνα. Έτσι, νιώθουν ευάλωτοι  με τα όπλα τους σε αφλογιστία μπρος στην γενική κατακραυγή του απρόβλεπτου συμβάντος ή του τι έκανες επιτυχημένε πριν την συμφορά τη μαύρη. 


Μιλάμε για μυαλά επικίνδυνα ευθυνόφοβα που μεταφέρουν επί υπογραφή την ευθύνη στον μηχανοδηγό να προβλέπει σαν χαρτορίχτρα, τις επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να περιέλθει ένα απροστάτευτο ξεχαρβαλωμένο δίκτυο που επιδρούν επάνω του όλα τα καιρικά φαινόμενα.      

Κοιτάξτε συνάδελφοι με την υπογραφή σας ποιοι είναι αυτοί που τους οπλίζουν τα χέρια!

Κατά τα άλλα υφίστανται ως οι απόλυτοι γνώστες στα περί σιδηροδρόμου, γνώστες της κατάλληλης στελέχωσής του σε όλα τα επίπεδα και πάνω από όλα οι ικανοί σε θέσεις κλειδιά!!

Προ πάντων όμως,γνώστες της σιδηροδρομικής τεχνολογίας. 

Όπως λέμε και γα… μπιπ τη θεωρία μου. 

Εντάξει  μορφωμένοι «νεόπλουτοι» το λάβαμε το μήνυμα - υπονοούμενο, γνωρίζουμε τους κανονισμούς με τις πολλές κενές μελλοντικές προσθήκες που θέλουν να βολεύουν την πάρτη σας μέσω εγκυκλίων – συμπληρωμάτων, μοιράζοντας στη δύσκολη ποινές σε απροστάτευτους κ…λους. 

Όμως, τα δικαστήρια δικάζουν με βάση τους νόμους, και στους νόμους δεν υπάρχουν συμπληρώματα, κενά και παράθυρα εξαερισμού. Όταν καταργείς κάτι που μπορεί να προβλέπει επικίνδυνες καταστάσεις γιατί είναι παλιό και μπαίνει σε αχρηστία το αντικαθιστάς με νέο πιο σύγχρονο που προβλέπει καλύτερα, αν δεν έχεις καλύτερο αφήνεις το παλιό, αν το καταργήσεις τελείως και σε βρει η δύσκολη στιγμή, άντε να πεις του ανακριτή ότι το κατάργησες γιατί ήταν οικονομικά ασύμφορο. 

Τότε καταλαβαίνεις ότι οι νόμοι πνίγουν και επάνω στο πνίξιμο που νιώθεις, επικαλείσαι τον Κύριο Έλεος να δώσει φώτιση στον δικαστή να πέσεις στα μαλακά.  

Όταν ό μηχανοδηγός επάνω σε καμπύλη με 160 ή 140 ή 90  δει την γραμμή αναπάντεχα δεντρογαλιά σκοτωμένη ή γεμάτη σκύρα από άγρια νεροποντή ή γεμάτη πέτρες γιατί έπεσε η διαβρωμένη μη ελεγμένη στρατσέρα,  ελάτε να με βρείτε     …… να σας απαντήσω ως Καραϊσκάκης, με παρέα τον nik papadopoulo, συμπαθέστατο συνάδελφο να λέει το καλά σαράντα και να εύχεται στις ψυχές ανάπαυση σε τόπο χλοερό σε τόπο αναψύξεως .

Τελικά σε αυτόν τον τόπο όποιος παραδίδει πνεύμα πάει σφαιροβολίδα ξάπλα στο γρασίδι να καααααθεται εκεί με γκόμενες σπαθάτες να του κάνουν αέρα με πουπουλένιες ντάλιες, καταναλώνοντας με βουλιμία κρύα ποτά, σβήνοντας έτσι την κάψα της πολυτάραχης, ταλαίπωρης, ζωής του.

Δεν είναι και άσχημα για ευχή !!!!  

Επίσης συνάδελφοι να σας τονίσω εδώ ότι ποτέ δεν θα μάθουμε απ’ τους εμπειρογνώμονες τις δηλωμένες ξεκούμπωτες ρόμπες με το μεγάλο μάτι που τα βλέπουν όλα και κατέχουν την μεγάλη γνώση, τους λόγους που μεταβάλλουν έναν άνθρωπο από νορμάλ σε τρελό στα 52του να κυνηγά τον ίσκιο του με τρένο.

Στο μέλλον να θυμάστε ότι το μόνο που θα μείνει από το τραγικό δυστύχημα θα είναι ο τίτλος: "οι 79 χαμένοι στις ράγες Της Γης Του Πάνα που κυνηγούν τον τρελό με το κοντέρ του τρένου".     

Γλαύκος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου