Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Βέννα-Κομοτηνή , τα σχόλια δικά σας . Οι υπεύθυνοι που είναι ;

Συνεχίζεται η αποστολή βίντεο απο συναδέλφους . Στο παραπάνω που δημοσιεύουμε και πάλι στην διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη , η μηχανή κυριολεκτικά κουρεύει τα χόρτα δίπλα στην γραμμή . Ο ήχος που ακούγεται απο τις προσκρούσεις είναι χαρακτηριστικός ......
Ένα βίντεο που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τους υπεύθυνους του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

1 σχόλιο:

  1. μηπως να αλλαξουμε ονομασια ειδικοτητας,και απο μηχανοδηγοι να λεγομαστε κηπουροι- υλοτομοι?ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους στελνουν βιντεακια με τα προβληματα του κλαδου,ετσι ωστε να προβαλονται σε ολη την επικαρπεια.και φυσικα ενα .μεγαλο ευχαριστω στους διαχειριστες του μπλοκ των μηχανοδηγων,που εχουν το θαρρος και τα κοτσια να ζητανε επιμονα να δημοσιευονται τα διαφορα προβληματα με σκοπο την λυση τους.οι υπολοιποι,μπορειτε να συνεχιζετε να σφυρατε αδιαφορα,αφου εχετε επιλεξει ο καθενας σας και απο ενα τρενακι,αδιαφοροντας για τους υπολοιπους συναδελφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή