Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ολόκληρη η προκήρυξη για την ΕΕΣΣΤΥ


Το στέκι της έλξης βρήκε και δημοσιεύει αποκλειστικά  ολόκληρη την προκήρυξη για το επιχειρούμενο ξεπούλημα της τεχνικής βάσης του ΟΣΕ . 
Ένα καραμπινάτο σκάνδαλο φαίνεται  στον ορίζοντα , αν δεχθεί κάποιος τις τελευταίες  δηλώσεις των στελεχών της Κυβέρνησης των μνημονίων , ότι η αποτίμηση της Εταιρείας είναι στα 10 εκ Ευρώ . 
Η αναφορά στην προκήρυξη  στα μακροχρόνια και δεσμευτικά συμβόλαια που θα συνάψει η εταιρεία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ , αποτελούν και την απόδειξη των όσων γράφουμε. Με κόστος συντήρησης σήμερα στα 25εκ Ευρώ περίπου ετησίως ( και με το μισό δίκτυο κλειστό και το τροχαίο υλικό ανενεργό ...) ο νέος ιδιοκτήτης θα καρπωθεί με μόλις
10 εκ Ευρώ  ένα δεδομένο κύκλο εργασιών 100 κ πλέον εκατομυρίων για τα επόμενα 4 χρόνια μόνο απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ! 

Βάλτε σε αυτά την τεχνογνωσία και τα υλικά - υποδομές που πωλούνται και μην ζαλίζεστε και μην κοιτάτε τον ουρανό απο τα νούμερα και τα διαφυγόντα χρήματα . Μπορεί να δείτε άλλωστε εκεί ψηλά  , κάποιο στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ να σουλατσάρει στον γαλάζιο ουρανό της χώρας με τζετ υποψήφιων αγοραστών . 

Άλλωστε στην καρδιά του καλοκαιριού βρισκόμαστε .

Φυσικά κουβέντα για τους εργαζόμενους στην προκήρυξη ενδιαφέροντος , ενώ ακόμη και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι 610 συνάδελφοι  που θα μεταφερθούν απο τον ΟΣΕ στην νέα εταιρεία που πωλείται .

Κατά τα άλλα , όπως ρητά αναφέρεται ο κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί με ένα απλό  σύμφωνο εμπιστευτικότητας να έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία της εταιρείας και φυσικά και σε αυτά των εργαζομένων.
Να θυμίσουμε την αντίστοιχη περίπτωση της τεχνικής βάσης της Ολυμπιακής και τα όσα ακολούθησαν το ξεπούλημα της παρά τις παχυλές διαβεβαιώσεις όλων των αρμοδίων .

Κλικ εδώ για να διαβάσετε όλη την προκήρυξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου