Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Πολιτική εντολή για την επαναλειτουργία του τρένου της Πελλοπονήσου (Εκλογές έρχονται ...)

Εκλογές στην αυτοδιοίκηση θα έχουμε σε ένα χρόνο και όπως είναι φυσικά Ελληνικό και αναμενόμενο , οι δήμαρχοι ξεσαλώνουν με δηλώσεις για το ποιος θα επαναλειτουργήσει το τρένο ή ποιος θα το φέρει στον τόπο ή καλύτερα το ποιος θα κάνει τις ποιο μεγάλες και βαρύγδουπες εξαγγελίες .
 Φυσικά μετά τις εκλογές , το μόνο που ενδιαφέρει τους τοπικούς άρχοντες είναι η ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ για να την εποινικιάσουν και να γίνουν καφέ μπαρ και εστιατόρια....( όπως επιχειρήθηκε να καταπατηθεί περιουσία του ΟΣΕ , πρόσφατα στην Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα και χάρις στην παρέμβαση φιλότιμων στελεχών σώθηκε η παρτίδα το τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό ).

Και πάντα τα τοπικά συμφέροντα του εκάστοτε πανισχυρού στην Ελλάδα αυτοκινητιστικού λόμπι κάνουν τους άρχοντες να ξεχνούν το τρένο .....

Απο τον Δήμαρχο Καλαμάτας λοιπόν κ. Νίκα κ στο eleftheriaonline.gr διαβάσαμε την βαρύγδουπη εξαγγελία για την επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο και την κυβερνητική εντολή που δόθηκε για την επαναλειτουργία της Πελοποννήσου που - προσέξτε το ζουμί - θα είναι στο πακέτο του ξεπουλήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ . 

Προφανώς με αύξηση της επιδότησης στον ιδιώτη << επενδυτή >> για να λειτουργήσει το μέσο .

Επιδότηση που αρνούνται φυσικά οι Κυβερνώντες στην Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Επιδότηση 3 εκ 600 χιλιάδων ευρώ μόλις ! 

Και εις άλλα με υγεία δήμαρχε λέμε εμείς .
Και καλή ψήφο σε όλους  .
Αν μέχρι του χρόνου δικαιωθείς , εμείς πρώτοι θα το γράψουμε .
Μέχρι τότε , απλά χαμογελάμε με όλα όσα διαβάζουμε και όσα μας επιφυλάσει ο ανα την Ελλάδα εκλογικός αγώνας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου