Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Μνημονιακών ιστορίες ....Πουλάνε τις ΔΕΚΟ και την επομένη μέρα πάνε εκδρομές με τα αεροπλάνα αυτών που τις αγόρασαν !

Την παραίτηση του υπέβαλλε ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Σταυρίδης , μετά απο απαίτηση του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα(που προχτές δήλωσε ότι αν  δεν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία , θα χρεωκοπήσουν οι Τράπεζες ) . 
Και αυτό γιατί , ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ,  αφού υπέγραψε με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη τη σύμβαση για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ έφυγε για διακοπές στην Κεφαλονιά με το λίαρ τζετ του κ. Μελισσανίδη !!!
Αλήθεια πέρα απο το ηθικό της υποθέσεως ποιος μπορεί πλέον να πειστεί  για τον ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας απο τις Κυβερνήσεις των μνημονίων .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου