Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο εκπρόσωπος της Δράμας ζητά να γίνει εκεί η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του συναδέλφου Κυριακίδη Δημήτρη εκλεγμένου εκπροσώπου στο Συμβούλιο Αντιπροσώπων της ΠΕΠΕ.
Κύριε Πρόεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι του Δ.Σ.  Π.Ε.Π.Ε..
 Θα μας έδινε μεγάλη χαρά και θα είναι τιμή για εμάς να αποδεχθείτε το αίτημά μας για το αμέσως επόμενο διοικητικό συμβούλιο που θα συσταθεί να πραγματοποιηθεί στην Δράμα για: 

Να τιμηθεί η έδρα  (ποτέ η Δράμα δεν είχε την χαρά να φιλοξενήσει διοικητικό συμβούλιο )
Να μας δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ως ακροατές την συνεδρίαση ενός Δ.Σ., εσάς ως εκπροσώπους μας και πως λειτουργείτε  (για εμένα τουλάχιστον θα είναι η πρώτη φορά).
Να δείξουμε πως το μηχανοστάσιο Δράμας έχει οντότητα και θα συνεχίσει να έχει σε αντίθεση κάποιων και ειδικότερα χαμηλόβαθμων στελεχών που το απαξιώνουν συνειδητά ως έδρα.
Να γνωρίσουν τα νέα μέλη του Δ.Σ. το πανέμορφο μηχανοστάσιο μας που η ζωή του ξεκινά από το 1896  με αδιάκοπη λειτουργία επί 120 χρόνια
Να γνωρίσουν τα νέα μέλη του Δ.Σ. την πανέμορφη πνιγμένη στο πράσινο και νερά αδικημένη όσον αφορά την επίσκεψημότητα πόλη μας.
Να συζητηθούν με την ευκαιρία τα πολλά και τονίζω πολλά προβλήματα που είναι πρωτόγνωρα για εμάς και λιμνάζουν εδώ και πολλούς μήνες
Τέλος ίσως να έχουμε και την ευχάριστη τύχη να μας τιμήσει με την παρουσία του και ο προϊστάμενος μας από το  Μ/Θ  για να γνωρίσει τα προβλήματά μας αλλά και εμάς καλύτερα κλέβοντας λίγο από τον χρόνο του αφού όπως γνωρίζουμε οι υποχρεώσεις του είναι πολλές και η παρουσία του σε διάφορους χώρους  κατά την διάρκεια της ημέρας απαραίτητη.

Παρακαλώ και ελπίζω να συναινέσετε όλοι σας στο αίτημά μας

Δράμα  24/07/2015

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δημήτριος Κυριακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου