Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τσάμπα καθημερινή ταλαιπωρία για τους επιβάτες του IC 52

Το στέκι της έλξης θα αναφερθεί σε ένα πρόβλημα που έχουμε διαπιστώσει εδώ και κάμποσο καιρό και αφορά την καθημερινή ταλαιπωρία επιβατών που ταξιδεύουν με την αμαξοστοιχία 52.

Εδώ και καιρό λοιπόν ανεξήγητα
και ενώ η στάθμευση της αμαξ 52 γινόταν στην 3η γραμμή του σταθμού Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει και γίνεται - άγνωστο γιατί - στην 1η γραμμή.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία δεκάδων επιβατών που ταξιδεύουν με την αμαξοστοιχία αυτή για Αλεξανδρούπολη (μετεπιβίβαση με την 90) και θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν 2 σκάλες για να βρεθούν απο την 1η στην 2η γραμμή (που βρίσκεται η 90), κουβαλώντας μαζί χειραποσκευές και βαλίτσες!
Φυσικά όταν το τρένο στάθμευε στην 3η γραμμή η μετεπιβίβαση γινόταν με ευκολία αφού 2η και 3η γραμμή στην ίδια πλατφόρμα!
Πρόκειται για μια ανεξήγητη απόφαση αφού - θα το επαναλάβουμε- μέχρι πρόσφατα η αμαξ 52 στάθμευε στην 3η γραμμή και ο κόσμος δεν ταλαιπωρούνταν.

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές (όπως για παράδειγμα ότι η 591 βρίσκεται στην 3η γραμμή, που όμως είναι αστεία γιατί μπορεί εύκολα να αναχωρεί απο την 1η ή την 4η γραμμή αφού δεν υπάρχουν μετεπιβιβάσεις σε αυτό το τρένο) αλλά δεν πείθουν κανένα.

Εμείς καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν τα αυτονόητα και να επαναφέρουν τα πράγματα στην φυσιολογική τους θέση,γιατί δεν ανεχόμαστε να ταλαιπωρούνται πραγματικά ΤΣΑΜΠΑ δεκάδες επιβάτες καθημερινά.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Καλά πείτε την αλήθεια γιατί γίνεται αυτό.Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι.Πείτε το γιατί θα το πούμε εμείς και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με τα χάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή