Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Στάση εργασίας και απο τους σταθμάρχες την Δευτέρα (ΠΕΣΟΣΕ)

Διαβάστε το εξώδικο των συναδέλφων για την στάση εργασίας που προκήρυξαν την Δευτέρα 3 Αυγούστου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ ΟΣΕ (Π.Ε.Σ. ΟΣΕ)", στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την 30η Ιουλίου 2015 αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση 2ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας την Δευτέρα 03/08/2015 από ώρα
13.00 π.μ. έως ώρα 15.00 μ.μ. του προσωπικού που απασχολείται στον ΟΣΕ Α.Ε., σε ολόκληρο το δίκτυο. Με την απόφασή μας αυτή εκφράζουμε καταρχάς την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας απεργούς των σωματείων της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ Ο.Σ.Ε. (Π.Ε.Π.Ε.) και της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ) στον δίκαιο αγώνα τους για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο τους,  ενώ ταυτόχρονα ζητάμε την άμεση πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων  μέσω της  πραγματοποίησης προσλήψεων, αλλά και της επιστροφής των μεταταχθέντων συναδέλφων μας, αφού το υπάρχον προσωπικό έχει φτάσει και έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της αντοχής του.

Παλεύουμε  για ένα  ΔΗΜΟΣΙΟ και ΕΝΙΑΙΟ σιδηρόδρομο, στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη, του οποίου αποτελεί αξιολογότατο και προσοδοφόρο περιουσιακό στοιχείο, και δεν μπορεί και δεν πρέπει να απαξιωθεί, ώστε να περάσει εν μια νυκτί στα χέρια ξένων “επενδυτών”, ενεργούντων με γνώμονα μόνον το προσωπικό τους κέρδος.

      Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας 

  ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                               ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου