Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Εκτροχίαση Σήραγγας Τεμπών: Μεταφορά με σιδηροδρομικό γερανό από σήραγγα Τεμπών σε Σ.Σ. Ευαγγελισμού και μεταφόρτωση (Φωτογραφίες και βίντεο )

Στην ανάρτηση αυτή μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την μεταφορά της εκτροχιασμένης φορτάμαξας από τη Σήραγγα των Τεμπών στον Σιδηροδρομικό Σταθμό ευαγγελισμού με σιδηροδρομικό γερανό KIROW. 
Η φορτάμαξα ήταν διαξονική ξένου δικτύου (Σερβικού) και ο πρώτος άξονας δεν είχε κύλιση λόγω
της εκτροχίασης. 

Έτσι ρυμουλκήθηκε από τον Σιδηροδρομικό γερανό του Μηχανοστασίου Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Αθήνα) στον πλησιέστερο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ευαγελισμού όπου και έγινε η μεταφόρτωση τόσο του καμένου κοντέινερ όσο και της εκτροχιασμένης φορτάμαξας σε πλατφόρμες της σειράς 362.  Την όλη διαδικασία υποστήριξαν τεχνικά προσωπικό του Μηχανοστασίου Λάρισας (Τεχνίτες και Μηχανοδηγοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου